4 tips που θα απογειώσουν το quickie μαζί της

Δώσε αξία στην ξεπέτα σου.

Υπάρχουν και αυτές οι φορές που το ένα στα γρηγορά αρκεί. Το quickie που λέμε. Που δεν χρειάζονται ούτε πολλές κουβέντες, ούτε πολλές στάσεις. Το γρήγορο σεξ όχι μόνο έχει την δική του μαγεία αλλά έχει και πολύ μεγάλη πέραση στις γυναίκες. Και εδώ σου έχουμε 4 tips για να το κάνεις ακόμα καλύτερο.

 

1. Δημιούργησε την στιγμή

Πολλοί άντρες κάνουν το λάθος να περιμένουν να συμβεί μία συγκεκριμένη στιγμή για να εκδηλώσουν ότι θέλουν απλά «ένα γρήγορο». Που είναι λάθος τακτική. Αντιθέτως, οι  ψυχολόγοι συστήνουν ότι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργείς εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή. Εκμεταλλεύσου το μέρος στο οποίο είστε, εκδηλώσου χωρίς ντροπές και ταμπού για το τι θέλεις να της κάνεις και μην αφαιρέσεις καν τα ρούχα σου. Πολλές φορές, έχουν και εκείνες στο μυαλό τους ότι θέλουν απλά ένα στα γρήγορα.

2. Μίλα της

Και δεν εννοούμε να πιάσετε κουβέντα.  Αρκούν δύο-τρεις λέξεις που θα δηλώνουν ποιες ακριβώς είναι οι σκέψεις σου για τους δυο σας. Και αν θες την άποψη μας, το dirty talking στην προκειμένη περίπτωση αρκεί. Οι λέξεις από μόνες τους είναι μέγιστο προκαταρκτικό και δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι για μία γυναίκα, από το να της δείχνεις πόσο πολύ την θέλεις. Ακόμη και για ένα γρήγορο.

 

3. Μην σκέφτεσαι απαραίτητα το σεξ

Μπορεί να είναι αυτό στο οποίο στοχεύεις, αλλά δεν σημαίνει πως η ευχαρίστηση έρχεται μόνο με την διείσδυση. Σωστά; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις από τα δάχτυλα σου μέχρι την γλώσσα σου πάνω της και μάλιστα να εντείνεις τον οργασμό της. Όπως και αυτή μπορεί να κάνει το ίδιο σε σένα. Επίσης δεν σημαίνει πως αν τα πράγματα τελειώσουν στα προκαταρκτικά δεν μπορούν να συνεχιστούν μετά σε ένα δεύτερο quickie.

4. Ωστόσο μην κολλήσεις στον οργασμό

Πάτε να περάσετε καλά. Αν καταφέρετε να τελειώσετε και οι 2 έχει καλώς. Διαφορετικά δεν χρειάζεται να πιεστεί η κατάσταση. Δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η όλη φάση μεταξύ σας μετά. Η προσέγγιση για quickie ούτως ή άλλως, αποτελεί σπουδαίο ξεκίνημα για το σεξ. Η όλη διαδικασία του quickie έχει να κάνει με την ευχαρίστηση και την ένταση της στιγμής. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως και ο οργασμός δεν θα είναι καλοδεχούμενος…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved