4 στάσεις που θα τη φέρουν σε εκρηκτικό οργασμό

Τα «σιγουράκια» που πρέπει να βάλεις στο κρεβάτι σας.

Μέχρι τώρα θα έχεις μάθει ότι κάποιες στάσεις στο κρεβάτι σου, κάνουν καλύτερη δουλειά από κάποιες άλλες στο θέμα του οργασμού. Και το λες και λογικό καθότι η ένταση της διείσδυσης δεν είναι παντού η ίδια.

Έτσι και εμείς μείναμε σε αυτό. Σου παρουσιάζουμε 4 στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις, για να της προσφέρεις τον πιο δυνατό οργασμό που έχει βιώσει μέχρι σήμερα. Και η επιτυχία είναι εγγυημένη. 

Η ανάποδη χειράμαξα

a34205335f96fc75ab2f6af293925d21 wheelbarrow the edge

Σταθερή αξία στον κόσμο του σεξ, αναφέρεται από τους φανς ως το εναλλακτικό doggy. Και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Είναι άλλωστε πιο βολικό από το doggy καθότι το βάρος ανάμεσα σας μοιράζεται, ενώ το γεγονός ότι μπορεί να ελέγχεις τον ρυθμό προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε. Απλά όχι μετά το φαγητό.

Το ανάποδο ιεραποστολικό

cf731168b8673b6a317d7fe94d280519

Η πρώτη σου περιέργεια θα είναι το «για ποιο λόγο να το κάνω ανάποδα;». Και το βρίσκουμε απολαυστικό καθότι το ιεραποστολικό, προσφέρει ούτως ή άλλως μεγάλη διείσδυση από μόνο του. Ο κύριος λόγος είναι πως η ανάποδη στάση, της προσφέρει το γεγονός να νιώθει πολύ καλύτερα την στύση σου σε όλο την ηβική περιοχή. Η επαφή που γίνεται ανάμεσα σας την ώρα του σεξ, διεγείρουν την κλειτορίδα της και θα την κάνουν να έρθει σε πολύ πιο δυνατό οργασμό. Μπορεί στη φωτογραφία η στάση να φαίνεται τσίρκο, αλλά αξίζει.

Το όρθιο πισωκολλητό

914805da500815c4b31c4d9b80daca43

Απλό, γρήγορο, εύκολο. Η κύρια διαφορά του; Το γεγονός ότι δεν την έχεις στο πάτωμα ή στο κρεβάτι, της δίνει την δυνατότητα να παίξει με την κλειτορίδα της την ίδια στιγμή της πράξης. Σε γυναίκες που έχουν κλειτοριδικούς οργασμούς, η εν λόγω είναι από τις αγαπημένες τους και δεν το βρίσκουμε καθόλου παράλογο. Επίσης τελειώνουν πολύ γρήγορα στη συγκεκριμένη στάση ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Η πεταλούδα

oral sex 09

Από τα αγαπημένα των γυναικών και πόσο μάλλον όταν τις περισσότερες φορές τους αρκεί μόλις το στοματικό για να τελειώσουν. Στην πεταλούδα έχεις τον πλήρη έλεγχο και τον ρυθμό για να της χαρίσεις έναν εκρηκτικό οργασμό. Βρίσκεσαι ακριβώς πάνω στην ηβική περιοχή της και χρησιμοποιώντας την γλώσσα μπορείς να της χαρίσεις έναν γρήγορο και δυνατό οργασμό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved