Τι πιστεύουν πραγματικά οι γυναίκες για το μέγεθος του πέους σου;

Η έρευνα που έδωσε τέλος σε όλες μας τις αμφιβολίες.

Το σενάριο γνωστό. Εμείς αναρωτιόμαστε αν το μέγεθός μας είναι ικανοποιητικό και εκείνες πετούν την ατάκα πως το μέγεθος δεν μετράει. Είναι ένας φαύλος κύκλος που ποτέ δεν τελείωνε. Μέχρι τώρα. Γιατί αυτή εδώ η έρευνα απέδειξε πως οι γυναίκες πράγματι, άπαξ και καταλήξουν στο κρεβάτι μαζί σου, θα ασχοληθούν με άλλα πράγματα και όχι τόσο με το μέγεθός σου.

Στην έρευνα που συμμετείχαν 1.500 Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι, ρωτήθηκαν για συμβιβασμούς που κάνουν μέσα στην σεξουαλική τους ζωή και κατά πόσο αυτό επηρεάζει την συμπεριφορά τους. Τα καλά νέα είναι πως το 92% των γυναικών, αναφέρει πως στην περίπτωση που ο σύντροφός τους έχει μικρότερο πέος, δεν το βλέπουν ως πρόβλημα ή αρνητικό. Δεν τις επηρεάζει καν στον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν. Το 73% των ίδιων γυναικών, αναφέρει πως αν ο άντρας είναι καλός στο στοματικό, δεν τους νοιάζει ιδιαίτερη η μειωμένη του αποδοτικότητα στη διείσδυση. Κάτι που το λες και καλό.

Για να κάνουμε τα πράγματα ακόμα καλύτερα, το 88% των γυναικών αυτών προτιμάει να βγει ραντεβού με κάποιον που μπορεί να επικοινωνήσει, παρά που είναι καλός στο κρεβάτι. Φαντάσου ότι ακόμη και ένα 40%, βρίσκει σέξι το να είναι ο άντρας καλός μάγειρας. Οπότε ξεκίνα να ξεσκονίζεις τα βιβλία του τσελεμεντέ.

Κερασάκι στην τούρτα, η δήλωση του 95% των γυναικών που αναφέρουν ότι η αγάπη είναι πιο σημαντική από το σεξ με το 88% των αντρών να συμφωνούν. Οπότε αν την έχεις κάνει να σε ερωτευτεί, έχεις κερδίσει την μάχη πριν καλά-καλά ξεκινήσει ο πόλεμος.

Απ’ ότι φαίνεται οι μόνοι που ασχολούνται με το μέγεθος, είμαστε εμείς οι ίδιοι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved