5 λόγοι που οι γυναίκες λατρεύουν να σου κάνουν στοματικό

Το απολαμβάνουν περισσότερο απ' ότι νομίζεις.

 Υπάρχει μία τεράστια αλήθεια που το πιο πιθανό είναι πως θα έχεις καταλάβει: οι γυναίκες λατρεύουν το στοματικό. Πιο συγκεκριμένα, λατρεύουν να κάνουν σε σένα στοματικό. Και δεν είναι μόνο επειδή τους αρέσει να σε ικανοποιούν, αλλά επειδή υπάρχουν και…προσωπικά οφέλη.

Δες τους παρακάτω 5 λόγους και θα καταλάβεις.

Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο

Μην σου κάνει εντύπωση. Καλώς ή κακώς, αυτή η κίνηση τους δίνει τον έλεγχο. Από την μία σε κρατάνε στα χέρια τους (κυριολεκτικά) και ταυτόχρονα φροντίζουν να ορίζουν το tempo της ικανοποίησής σου. Για εκείνες, αυτό και μόνο είναι άκρως διεγερτικό. Εμπιστέψου τις.

 

Τις ανάβει

Να και μία αλήθεια που σπάνια έχεις σκεφτεί. Το ότι βλέπουν εσένα να το ευχαριστιέσαι, δεν σημαίνει πως δεν το ευχαριστιούνται και εκείνες. Αντιθέτως, το να σε βλέπουν να το απολαμβάνεις, τόσο με την γλώσσα του σώματος όσο και από τις εκφράσεις που παίρνεις, τις ωθεί να σου κάνουν ακόμα περισσότερα. Να έχεις πάντα σου νου ότι μία γυναίκα δεν κάνει ποτέ πράγματα στο κρεβάτι που δεν κάνουν και την ίδια να νιώθει καλά.

 

Λατρεύουν τα προκαταρκτικά

via GIPHY

Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς ποτέ. Για εκείνες, το στοματικό θα οδηγήσεις σε άλλες καταστάσεις. Καταστάσεις και κινήσεις που θα κινηθούν προς όφελός τους. Ξέρουν καλά πως αν σε κάνουν να το ευχαριστηθείς, δεν θα διστάσεις να τις ανταμείψεις. Μία καλή στύση σημαίνει ότι θα ακολουθήσει καλό σεξ. Οπότε τις συμφέρει να σου κάνουν τα καλύτερα.

Εμπιστεύονται το στοματικό

Πολλές φορές οι γυναίκες ξέρουν πως οι άντρες συμβιβάζονται με τα λίγα. Πολλές φορές δεν θέλουν τίποτε παραπάνω από ένα στοματικό και τους αρκεί για να έχουν έναν απολαυστικό οργασμό. Οι γυναίκες λοιπόν δίνουν βάση εκεί: πως ξέρουν να το κάνουν καλά και εσύ θα περάσεις ακόμα καλύτερα χωρίς να ζητήσεις επιπλέον πράγματα.

 

Το κάνουν επειδή είσαι εσύ

Κακά τα ψέματα, κάθε γυναίκα ξεχωρίζει τον άντρα που του προσφέρει απόλαυση. Ξέρει ποιος είσαι, πώς αντιδράς στο κρεβάτι και αν τηρείς κανόνες υγιεινής – γιατί ναι, τις απασχολεί. Πολύ περισσότερο, ξέρουν ποια θα είναι η αντιμετώπιση σου προς το πρόσωπό τους μετά το στοματικό. Και αυτό τις διεγείρει επειδή ακριβώς είσαι αυτός που είσαι. Να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved