Τα μαγιό του Νεϊμαρ είναι για τη Β' Εθνική του στυλ

Επιλογές επηρεασμένες από τον μέτντορα της μόδας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Καταριανοί της Παρί τα έδωσαν, ο Νεϊμάρ δέχθηκε (προφανώς) και η Μπαρτσελόνα ψάχνει ήδη για το διάδοχό του. Ξαφνικά τα 222 εκατ. Ευρώ της μεταγραφής θα πυροδοτήσουν ένα ντόμινο μετακινήσεων.

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε αυτό που ήθελε –να πάει με ένα αστρονομικό ποσό σε μια ομάδα που θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και αποφάσισε να κάνει μερικές ολιγοήμερες διακοπές.

Ο φακός των φωτογράφων τον εντόπισε σε ένα γιοτ στο Σεν Τροπε. Ατάραχος, αμέριμνος, κατά πολύ πλουσιότερος και αποφασισμένος να μας κάψει τα μάτια με το μαγιό του.

Για ρίξε μια ματιά:

neymar neon trunks gq

Μπορεί να αγωνιζόταν τα τελευταία 4 χρόνια στην Μπαρτσελόνα, όμως είναι σαφές ότι στυλιστικά ακολουθεί τα χνάρι του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι μεγάλος λάτρης των στενών και κοντών μονόχρωμων μαγιό σε πολύ έντονα φλούο χρώματα. Για θυμήσου:

ronaldo neon trunks

Ουσιαστικά είναι σαν να ξαναήρθαν τα 80’s στις παραλίες, με τη διαφορά ότι δεν κυκλοφορούν φωσφορίζοντα speedo, αλλά στενές βερμούδες. Όπως τη βρίσκει ο καθένας. Και από τι στιγμή που είσαι ο πιο πλούσια αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, μάλλον αδιαφορείς για το πώς μπορεί οι επιλογές σου (από μαγιό μέχρι το οτιδήποτε) να φαίνονται στους τρίτους.

Από την άλλη πολλοί θα πουν ότι ο Νεϊμάρ έχει μπροστά του ένα λαμπρό μέλλον ως ο ηγέτης που θα οδηγήσει την Παρί Σεντ Ζερμαίν στην καταξίωση, επομένως χρειάζεται και ένα μαγιό που θα καθιστά σαφή και ορατή την παραπάνω πρόθεση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved