Ο νούμερο 1 λόγος που οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ με τους άντρες

Οι επιστήμονες μίλησαν. 

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που καθοδηγεί τα ένστικτά τους; Ναι σε γουστάρουν, αλλά τι είναι αυτό που τις οδηγεί να τις ρίξεις στο κρεβάτι και να κάνουν ό,τι πρόστυχο μπορείς να φανταστείς μαζί σου; Όχι η απάντηση δεν είναι ότι «απλά ανάβουν». Το μυστικό βρίσκεται στο λόγο που ανάβουν.

giphy (2)

Υπήρξαν στο παρελθόν έρευνες που έδιναν πάνω από 237 λόγους που οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ. Από τους πιο φυσιολογικούς, μέχρι τους πιο τρελούς. Επειδή θέλουν να φτάσουν σε οργασμό. Επειδή πιέζονται στη δουλειά. Επειδή θέλουν να νιώσουν πιο κοντά στον Θεό. Πολλοί οι λόγοι, πολλά και τα γεμάτα κρεβάτια σωστά;

Αυτή η έρευνα όμως έδωσε μία λιγότερη γενική και αντιθέτως πιο καταρτισμένη επεξήγηση για τον λόγο που οι γυναίκες πετούν τα ρούχα τους μαζί σου. Οι επιστήμονες έδωσαν σε 510 γυναίκες μία λίστα με 140 διαφορετικούς λόγους που θα ήθελαν να κάνουν σεξ με έναν άντρα. Πιο συγκεκριμένα, τους ζήτησαν να κατατάξουν τους λόγους  με δύο διαφορετικές καταστάσεις: σεξ μέσα στη σχέση και σεξ για απλά μία νύχτα.

24-lovely-emily-ratajkowski-gifs-to-celebrate-her-24th-birthday-image-1

Το ενδιαφέρον λοιπόν επικεντρώνεται στο δεύτερο κομμάτι. Το σεξ της μίας βραδιάς. Ο κύριος και νούμερο ένα λόγος που προέκυψε από τα αποτελέσματα, είναι πως οι γυναίκες θέλουν να το κάνουν με κάποιον απλά επειδή τον βρίσκουν πολύ σέξι. Όχι σωματικά, όχι νοητικά, όχι συγκεκριμένα. Σέξι στο γενικό παρουσιαστικό, στο σύνολό του. Σου παραθέτουμε και μερικές διευκρινήσεις που καταγράφηκαν στην έρευνα με βάση τις δηλώσεις τους.

«Ήθελα απλά να έχω μία απολαυστική φυσική επαφή»
«Η όψη του με άναψε»
«Ήμουν φτιαγμένη»
«Με κάνει να νιώθω ωραία»

Από την άλλη στο κομμάτι του σεξ μέσα στη σχέση, τα πράγματα ήταν διαφορετικά με λιγότερα ατομικά συναισθήματα. Οι γυναίκες ήθελαν να το κάνουν με τον σύντροφο τους ΚΥΡΙΩΣ για να δείξουν την αγάπη και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του.

Με απλούστερα λόγια:

Στις σχέσεις το κάνουν μαζί μας για να δείξουν την αγάπη τους.
Στα one night stand φτιάχνονται μόνο και μόνο επειδή σε βλέπουν.

Τίμιο έτσι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved