Έρχονται γραμματόσημα με ήρωες της Marvel

Χάρας ευαγγέλια για φιλοτελιστές geeks από Σεπτέμβρη.

Μια βουτιά στο πολύτιμο παρελθόν της αποφάσισε να κάνει για μια ακόμα φορά η Marvel, με την κυκλοφορία μιας σειράς γραμματοσήμων αυτό το φθινόπωρο.

Κάτι ανάλογο είχε κάνει πριν από 4 περίπου δεκαετίες, το διάστημα 1974-1976, όταν είχε κυκλοφορήσει 100 γραμματόσημα τα οποία έβρισκες στα κόμιξ της εταιρείας.

Μάλιστα, μπορούσες να παραγγείλεις και το επίσημο άλμπουμ, το οποίο παραλάμβανες μέσω ταχυδρομείου από τα κεντρικά της Marvel.

Ωστόσο το ενδιαφέρον σύντομα ατόνησε, καθώς για να πάρει ο συλλέκτης/φιλοτελιστής το γραμματόσημο θα έπρεπε να κόψει ή να σκίσει την αντίστοιχη περιοχή του τεύχους –καλύτερα να δολοφονήσεις τους geek της Marvel παρά να τους να τους υποβάλεις στο βασανιστήριο αν αντικρύσουν σκισμένο τεύχος.

Όλα αυτά συνέβαιναν παλιά, η νέα συλλογή θα περιλαμβάνει 53 γραμματόσημα, ένα για κάθε μία σειρά κόμιξ που θα κυκλοφορήσει κάτω από την ετικέτα Marvel Legacy. Αυτή τη φορά μάλιστα τα γραμματόσημα θα είναι ένθετα στο κάθε τεύχος, επομένως δεν χρειάζεται κάποιος να σκίσει ή να κόψει σελίδες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved