Γλυφτρόνι και τζέντλεμαν

Καλό στοματικό σεξ σε 3 απλά βήματα. 

Το να της κάνεις εσύ στοματικό, απαιτεί μεγαλύτερη τέχνη απ’ ότι νομίζεις. Και δεν είναι κακό να ξεχνάς πως την ώρα που της χαρίζεις απόλαυση, υπάρχουν μερικά tips που θα την διεγείρουν ακόμα περισσότερο.

Και εδώ σου έχουμε τα 3 σημαντικότερα.

 

Να της χαϊδεύεις τα πόδια

Το ότι έχεις αφοσιωθεί στην ηβική περιοχή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσεις το υπόλοιπο σώμα. Εκτός του ότι ήδη διεγείρεται από το στοματικό που της κάνεις, το να την χαϊδεύεις στα πόδια και συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από την λεκάνη, θα την βοηθήσει να έρθει πιο εύκολα σε οργασμό. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ. Οπότε μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα.

Να παίζεις με το στήθος της

Στο μυαλό σου, μπορεί να είναι απλά ένα χάδι. Αλλά για εκείνη, είναι ο δρόμος που θα κάνει πιο έντονες τις αισθήσεις της. Ειδικά στο σημείο της ρώγας, πολλές γυναίκες είναι ικανές να φτάσουν σε οργασμό μόνο και μόνο με το να…ασχολείσαι μαζί τους. Από την στιγμή που οι ρώγες της θεωρούνται μέγιστες ερωτογενείς ζώνες, μην ξεχνάς να βάζεις τα δάχτυλά σου στο παιχνίδι ενώ της κάνεις στοματικό.

 

Να μην βιάζεσαι

Όλα τα παραπάνω καθώς και το στοματικό, απαιτούν να θυμάσαι το μεγαλύτερο μάθημα της γυναικείας ικανοποίησης: μην βιάζεσαι. Είτε χρησιμοποιείς μόνο την γλώσσα, είτε βάζεις και τα δάχτυλα σου στο παιχνίδι, κάθε σου κίνηση πρέπει να γίνεται αργά για να της προσφέρει την μέγιστη ικανοποίηση. Και όλα θα πάνε καλά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved