Η Wonder Woman σπάει τα ταμεία στην Αμερική

Και μάλλον τα… σπάει γενικότερα.

H Wonder Woman συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ στην Αμερική, να σπάει τα ταμεία και να τα… σπάει γενικότερα. Σε χρόνο dt έγινε η πιο αποδοτική «live action» ταινία που σκηνοθετήθηκε από γυναίκα (Patty Jenkins) καθώς κι η πιο αποδοτική ταινία που φέρει τη σφραγίδα «DC Comics», κατέχοντας πια την τρίτη θέση σε εισπράξεις μεταξύ όλων των ταινιών της Warner.

Αφού πήρε τη θέση του «Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου», έφτασε να βρίσκεται πίσω από τις κορυφαίες σε εισπράξεις ταινίες, το «The Dark Knight» του Κρις Νόλαν και το «The Dark Knight Rises», που προπορεύονται με 533,3 εκατομμύρια και 448,1 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα, με τη Wonder Woman να έχει φτάσει τα 381 εκατομμύρια δολάρια και να συνεχίζει. Με τις προβλέψεις να λένε ότι η πορεία θα κλείσει με εισπράξεις άνω των 390 εκατομμυρίων δολαρίων στην Αμερική, αυτόματα γίνεται η πιο κερδοφόρα ταινία αυτού του καλοκαιριού, κερδίζοντας και το «Guardians of Galaxy Vol. 2».

giphy

Φήμες θέλουν τη Wonder Woman να ετοιμάζει ένα σίκουελ, με την επιστροφή του Chris Pine και το έργο να εκτυλίσσεται στην εποχή του ψυχρού πολέμου του ’80. Σύμφωνα με το «Hollywood Reporter» η Warner θα ανακοινώσει την επόμενη ταινία άμεσα, επιβεβαιώνοντας την επιστροφή της Patty Jenkins.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved