4 βρόμικα πράγματα που θέλει να της κάνεις στο κρεβάτι

Ώρα να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους.

Σου παρουσιάζουμε έναν μίνι οδηγό σεξ αν θέλεις να κάνεις τα πράγματα στο κρεβάτι σου λίγο πιο πιπεράτα. Τέσσερα βρόμικα πράγματα που της αρέσουν, ακόμη και αν δεν το παραδεχτεί ποτέ. Που θα κάνουν την σχέση σας ακόμη πιο δυνατή και θα απογειώσουν και τους 2 στο κρεβάτι.

 

Να χρησιμοποιείς dirty talking

Δεν υπάρχει γυναίκα άλλωστε που να μην της αρέσει. Πρέπει ωστόσο να ξέρεις και που μέχρι να φτάσεις. Το ότι έχουμε μία γλώσσα με χιλιάδες λέξεις, δεν σημαίνει πως πρέπει να πεις τα πιο ακραία, αλλά ούτε και να το παίξεις safe με τα ξενέρωτα. Βρες την ισορροπία. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει το βρίσιμο την ώρα του σεξ, αλλά όχι να πιάνεις στο στόμα της το σόι της και τα θεία. Οπότε προσοχή.

 

Να την γδύνεις

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι αν έχει σημασία, μάθε πως φυσικά και έχει. «Οι γυναίκες» λέει ο Χιου Χέφνερ «πρέπει να γδύνονται μόνες τους μόνο όταν πάνε για ύπνο» . Και δεν έχει καθόλου άδικο. Το να την γδύνεις εσύ κάθε φορά και να μην περιμένεις να βγάλει τα ρούχα της από μόνο της, είναι κίνηση ματ που της δείχνει πόσο πολύ την θέλεις. Εκτός αυτού αυξάνει την επιθυμία της για σένα  και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρχεται πιο γρήγορα σε οργασμό. Μην κάθεσαι λοιπόν με σταυρωμένα χέρια.

 

Nα μην σνομπάρεις τα sex toys

Ακόμη και αν αντιμετωπίσεις με σκεπτισμό τον δονητή , αν της δείξεις πως ξέρεις να τον χρησιμοποιήσεις πάνω της, δεν υπάρχει περίπτωση να σου αρνηθεί τίποτα. Και δεν είναι μόνο ότι θα της δώσεις εκείνης χαρά. Μία έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, αναφέρει πως οι άντρες που χρησιμοποιούν δονητή στη σύντροφό τους, έρχονται και εκείνοι σε πιο δυνατό οργασμό από το  να παρατηρούν τις αντιδράσεις της. Αν λοιπόν «ξεφύγει» την ώρα του σεξ, είναι και για καλό και προς όφελός σου.

Να κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο

Το ότι έχετε σχέση δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε πιο πιπεράτες τις εξόδους σας. Μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε το αμάξι πριν πάτε σπίτι. Ή την παραλία. Ή το μπάνιο ενός μπαρ χωρίς να σας ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος. Δεν είναι μόνο η πράξη αυτή καθαυτή που θα την φέρει σε οργασμό, αλλά και το όλο «σενάριο» που θα εξιτάρει τις αισθήσεις της. Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσεις;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved