Δες τη φωτογραφία του Χιου Τζάκμαν από τις διακοπές στην Ελλάδα που κοντεύει τα 400 χιλ. likes

«Yassou» ρε Wolverine!

Είσαι ο Χιου Τζάκμαν, είσαι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς στον κόσμο, έχεις καταφέρει να αναρριχηθείς στην κορυφή του Χόλιγουντ μετά από επίπονες προσπάθειες χρόνων, έχει πιάσει τον στόχο σου, αυτόν που κυνήγαγες μια ζωή: να γίνεις ένας κινηματογραφικός αστέρας.

Δε σου φτάνει όμως μόνο αυτό, θες να αποδείξεις πως δεν είσαι άλλο ένα ωραίο πρόσωπο με κάποιες υποκριτικές ικανότητες. Πως δεν είσαι απλά ένας παιδαράς που είδε φως και μπήκε στον φωτεινό κόσμο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, πως η ουσία σου βρίσκεται πολύ μακριά από τα έντονα φώτα της δημοσιότητας.

Καταφέρνεις με τον καιρό να πείσεις τους πάντες, ακόμα και τις χειρότερες γλώσσες ότι αξίζεις όχι μόνο τα λεφτά σου αλλά και τον σεβασμό τόσο του κοινού όσο και των κριτικών. Με ερμηνείες συγκλονιστικές όπως όταν άλλαξες τον τρόπο που βλέπουμε τον Wolverine μία και για πάντα.

Στο ενδιάμεσο σε έχει βρει ένα πραγματικό κακό: σε χτυπάει ο καρκίνος. Κι εσύ δεν το βάζεις κάτω, το παλεύεις αντρίκια, εσύ θα τον νικήσεις, δε θα σε νικήσει εσένα αυτό. Και κερδίζεις έτσι εκτός από τον σεβασμό στο ταλέντο και στη δουλειά σου και τον σεβασμό σε κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό: στον χαρακτήρα και στην ψυχή σου.

Ε, λοιπόν, έρχεσαι και βγάζεις μια φωτογραφία από τις διακοπές σου σε παραλία στην Ελλάδα. Την ανεβάζεις με στο instagram με λεκτικό «Yassou». Λογικό δεν είναι να κοντεύεις τα 400 χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες;

 

Yassou!

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved