Ο Πάολο Μαλντίνι κάνει τάκλιν μέχρι να σβήσει ο ήλιος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο-φόρος τιμής στον τεράστιο αρχηγό της Μίλαν. 

Κάτσε σε μια καρέκλα αναπαυτικά κι άκου εδώ κατάσταση. Τον λένε Πάολο Μαλντίνι κι έχει καταφέρει τα εξής: Έχει παίξει 902 παιχνίδια πρωταθλήματος, 126 παιχνίδια κυπέλλου, έχει κερδίσει 26 τρόπαια κι αγωνίστηκε συνολικά 25 ολόκληρες σεζόν. Ανήκει μέσα στην κλειστή ομάδα των μόλις 18 παικτών που έχουν καταγράψει περισσότερα από 1.000 παιχνίδια στην καριέρα τους.

Ο άνθρωπος που δίδαξε πως παίζεται η άμυνα η σωτσή, η τίμια, η μορφωμένη έκλεισε πριν από μερικές ημέρες τα 49 χρόνια ζωής και ήδη μετράμε 8 χρόνια χωρίς την παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους. Πλέον, ο άνθρωπος που με το αρχηγιλίκι του έχει αναγκάσει το σύλλογο της καρδιάς του, την Μίλαν, να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 3, έχει βάλει σκοπό ζωής να γίνει παικτούρα και στο τένις. Ω ναι!

Παρ΄όλα αυτά, στο δικό μας το μυαλό δεν θα ταυτιστεί ποτέ με κάτι Ναδάλ και κάτι Φέντερερ. Θα είναι ο Il Capitano που σήκωσε 5 κούπες του Τσάμπιονς Λιγκ, 7 πρωταθλήματα Ιταλίας, 1 Coppa Italia, 5 Supercoppa, 5 ευρωπαϊκά Super Cups, 2 διηπειρωτικά κι ένα Μουντιάλ, αναγκάζοντας το Σαν Σίρο (και όχι μόνο) να πέφτει και να προσκυνά στα πόδια του. 

Τα οποία πόδια του θα θαυμάσουμε στο παρακάτω βιντεάκι να κάνουν αυτό που ήξεραν καλύτερα: Τάκλιν και σκληρή άμυνα μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Για δείτε:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved