Survivor: Έδωσε χαρά σε όλο το Πανελλήνιο η υποψηφιότητα αποχώρησης του Χούτου

Επειδή κανείς δεν τον συμπαθεί τελικά.

Κάπου στην πορεία ο Λάμπρος το έχασε. Κάπου κάτι δεν υπολόγισε σωστά, όπως σε εκείνο το αγώνισμα που είχε ηττηθεί πανηγυρικά από τον Ορέστη Τσανγκ. Και ενώ είχε μπει σαν Φεράρι στο παιχνίδι, με τις νίκες του, την ηρεμία του, τις συμβουλές του και έμοιαζε σχεδόν ακλόνητος μέχρι να φτάσουμε στην ένωση, κάτι δεν είδε σωστά ο Λάμπρος και, όπως είχε συμβεί επανειλημμένα και στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ξεφούσκωσε.

Η χθεσινή του υποψηφιότητα προς αποχώρηση γέμισε με ενθουσιασμό τα κοινωνικά δίκτυα στην Ελλάδα. Ο λόγος ήταν η στενή σχέση που είχε αναπτύξει με έναν άλλον μη αγαπητό και πλέον πρώην παίκτη του παιχνιδιού, τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Και κάπως έτσι, η δική του υποψηφιότητα ήρθε να επισκιάσει ακόμα και την υποψηφιότητα της Λάουρας Νάργες, που επειδή εμείς εδώ δεν κρυβόμαστε, την είχαμε στηρίξει στην αρχή του παιχνιδιού. Όμως παραδεχόμαστε ότι είναι εύκολο να τη στηρίζεις αν ζεις στην Αθήνα και έχεις τις ανέσεις του σπιτιού σου. Αν μένεις σε καλυβούλα σε μια παραλία στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς αρκετό φαϊ και με την καθημερινή ανάγκη να κερδίζεις σε αγωνίσματα για το γεύμα σου, τότε τα περιθώριο υπομονής προς τη Λάουρα εξαντλούνται όπως οι ώριμες και μεστωμένες καρύδες από τα δάση του νησιού.

Από μια τέτοια υποψήφια κινδυνεύει να χάσει ο Χούτος και να βρεθεί εκτός συνέχειας Survivor. Όσα, λοιπόν, μαζέψαμε από το χθεσινό πάρτυ που στήθηκε στο twitter για την υποψηφιότητα Χούτο σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Ο Χούτος θα φύγει πιο εύκολα κι από τότε που έφυγε από την Ίντερ. #survivorGR



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved