Μήπως συμπαθείς κι εσύ τον Γιάννη Σπαλιάρα;

Το μαύρο πρόβατο έγινε ήρωας μετά το χθεσινό συμβούλιο του Survivor.

Ελάτε τώρα, μεταξύ μας είμαστε... Με το που ξεκίνησε το Survivor πριν από ενάμιση περίπου μήνα, αν κάναμε μεταξύ μας ένα δημοψήφισμα για να ψηφίσουμε τον παίκτη που συμπαθούμε λιγότερο, ο Γιάννης Σπαλιάρας θα έβγαινε με ποσοστά Τσαουσέσκου. Το είχαμε καταγράψει άλλωστε. Θες ότι ήταν ο πιο διάσημος από τους διάσημους και είχε εκτεθεί στον κόσμο (με χαρακτηριστικότερη την δήλωσή του περί των 4.000), θες το γεγονός ότι ο τύπος δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του και πετάει άκυρες ατάκες όταν δεν πρέπει, ο Σπαλιάρας δεν έκανε γκελ στους τηλεθεατές με την καμία. 

Να, όμως, που το κλίμα σιγά σιγά αρχίζει να αλλάζει, με ολοένα περισσότερους να τάσσονται ανοιχτά υπέρ του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος έχει περάσει τα πάνδεινα μέσα στην ομάδα των Διασήμων με τους περισσότερους να στέκονται απέναντί του και να τον κράζουν με την πρώτη ευκαιρία, βρέθηκε χτες αντιμέτωπος με την επιλογή των συμπαικτών του να «μετακομίσει» στην ομάδα των Μαχητών. Η αντίδρασή του που πάντρευε κάτι ανάμεσα σε αμήχανο βλέμμα και μια αθώα απορία του στιλ «τι σας έχω κάνει ρε παιδάκια;», φαίνεται πως εκτιμήθηκε από τους τηλεθεατές κι αν κάνεις μια γρήγορη βόλτα από τα σόσιαλ μίντια θα το καταλάβεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η εικόνα του παρία αρχίζει να ξεθωριάζει και τη θέση της παίρνει εκείνη του ντόμπρου και αθώου παλικαριού που βάλλεται ανελέητα από τους κλικαδόρους. Κι όπως συμβαίνει με τη μοίρα κάθε τίμιου λαϊκού παιδιού, στο τέλος η αλήθεια θα νικήσει και το φως του Σπαλιάρα θα χυθεί άπλετο στο μικροσύμπαν Άγιου Δομίνικου-Ελλάδας! Μπορεί να είναι ανυπόφορος στην καθημερινή του συμβίωση, αλλά από την ασφάλεια του σαλονιού του σπιτιού σου, ο Σπαλιάρας φαντάζει ο ιδανικός σαρβαϊβορικός ήρωας που μπορεί να σε αντιπροσωπεύσει επάξια. Σαν τον Τσόρι τον Ντομίνκεζ, ένα πράγμα, που αδικείται κατάφωρα από τον Μπέντο, ο κόσμος το βλέπει και ζητάει λυσσασμένα την αποκατάσταση της αδικίας. 

Δεν μένει να δούμε αν τελικά η χθεσινή ανατροπή θα λειτουργήσει υπέρ του, το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο άνθρωπος έχει κερδίσει πολλές χαμένες συμπάθειες εκεί έξω... Για του λόγου το αληθές:

 

— Φυσικός Μπλε (@kafring) 3 Απριλίου 2017

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved