Βρήκαμε τη 12άδα του Ολυμπιακού που ΙΣΩΣ να κέρδιζε ΚΑΠΟΤΕ η ΤΣΣΚΑ

Ψηφίζουμε την ομάδα που θα έκανε ευτυχισμένους τους Ρώσους.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΤΣΣΚΑ. Σαν να λέμε, σκύλος δάγκωσε άνθρωπο. Δεν το λες και είδηση. Έχει γίνει πλέον γραφικό.

Σκεφτήκαμε σοβαρά το πρόβλημα της ρωσικής ομάδας, την εξετάσαμε εξονυχιστικά και βγάλαμε τη διάγνωσή μας: Πάσχει από την Αυτοάνοση Ασθένεια που η ίδια έχει δημιουργήσει τα τελευταία πέντε χρόνια και μάλιστα της έχει δώσει και το όνομά της: ΤΣΣΚΑ.

«Πώς πήγε χθες με την γκόμενα, ρε;».
«Καλά τα πήγαινα ρε φίλε. Μέχρι που έπαθα ΤΣΣΚΑ κι έχασα την μπάλα».

Ασθένεια βγαλμένη από τη ζωή. Και μάλλον ανίατη.

MajesticSecretImpala small

 

Υπάρχει άνθρωπος που να έβλεπε το ματς την Τετάρτη το βράδυ και όταν η διαφορά των 10 πόντων έγινε μονοψήφια δεν έπαθε πολλαπλό déjà vu; Τελικός 2012, ημιτελικός 2013, 2015, 2017. Ο κόσμος που το ‘χει πλέον τούμπανο έπαθε déjà vu και η ΤΣΣΚΑ που το ‘χει κρυφό καμάρι, έπαθε κοκομπλόκο. Ή απλά... ΤΣΣΚΑ. Απλά, κλασσικά, εικονογραφημένα.

Σε τέτοιο σημείο που στον Ολυμπιακό, όταν έχασαν από τη Μπάμπεργκ, όχι μόνο δεν στενοχωρήθηκαν, αλλά πανηγύριζαν κιόλας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Ratpack, ο Σφαιρόπουλος τους είπε στα αποδυτήρια μετά την ήττα στη Γερμανία: «Δεν με πειράζει η ήττα, αλλά ο τρόπος που χάσαμε. Δεν έπρεπε να πάθουμε ΤΣΣΚΑ στο τέλος παιδιά. Ευτυχώς την άλλη βδομάδα παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ, οπότε ούτε γάτα, ούτε ζημιά».

Για να τα λέμε και όλα, δεν μπορούμε να μένουμε μόνο στη διάγνωση. Θα πρέπει να βρούμε και τη θεραπεία. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, ένα γιατροσόφι για την περίπτωσή τους.

Από τον Περικλή Δορκοφίκη και τον Γιώργο Γιαννουζάκο, μέχρι τον Ιβάν Κόλιεβις και τον Ρόμπερτ Γκούλιας, βρήκαμε μία 12άδα του Ολυμπιακού, την οποία ΙΣΩΣ και να κέρδιζε η ΤΣΣΚΑ. Μην το δένουμε και κόμπο βέβαια. Είπαμε, γιατροσόφι. Αυτά δεν πιάνουν πάντα. 

Αν ήσουν προπονητής της ΤΣΣΚΑ και σου έλεγαν «διάλεξε τους πέντε που θες να αντιμετωπίσεις μπας και κερδίσεις» ποιους θα επέλεγες; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved