Βοήθησέ μας να βρούμε τους Σουηδούς που έστελναν «Dick Pic»

Ψήφισε τον «καταζητούμενο» της Εθνικής Σουηδίας 2004 που την έπεσε στη Γκουνίλα Άξεν.

Οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό. Από κινηματογραφικές και χολιγουντιανές μέχρι ποδοσφαιρικές και… σουηδικές.

Ναι, σουηδικές. Μια ανωμαλία τη βγάζουν οι τύποι από τη Σκανδιναβία αν έχεις δει το «Κορίτσι με το Τατουάζ», αλλά μέχρι πρότινος νομίζαμε ότι η όλη διαστροφή τους ήταν μόνο καλλιτεχνική.

Η τελευταία καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης ήρθε από τα χείλη της Γκουνίλα Άξεν, η οποία 12 χρόνια μετά το κρούσμα έρχεται μας πει την ιστορία της για τρεις γυπαετούς ποδοσφαιριστές της εθνικής Σουηδίας.

Η εν λόγω κυρία, άλλοτε παίκτρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Σουηδίας, και νυν Μιλφάρα στην ηλικία των 51, κατήγγειλε τρεις παίκτες της εθνικής του 2005, οι οποίοι της την έπεφταν ασυστόλως. Είτε στα λόγια, είτε με sexting, είτε στέλνοντας μερικές τίμιες Dick pics, είτε ακόμα-ακόμα απλώνοντας λίγο και το χεράκι τους.

photo

Σίγουρα, η περίπτωση αυτή μόνο πταίσμα μπορεί να αποτελεί μπροστά στα καμώματα του Χάρβεϊ Βάινσταϊν και άλλων «λύκων» του Χόλιγουντ, ωστόσο δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου.

Αν θες να λιντσάρεις τους πέφτουλες του Χόλιγουντ μπούκαρε εδώ

Κι επειδή, σε αντίθεση με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας που είτε δεν την πίστεψαν είτε απλά αρκέστηκαν στο να της πουν «ντύσου πιο σεμνά μωρή», εμείς εδώ στο Ratpack μια κάποια ευαισθησία επί του θέματος την έχουμε, απαιτούμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να συλληφθεί ο δράστης!

Μαζέψαμε, λοιπόν, τους «No 1» υπόπτους, τους στήσαμε στον τοίχο, τους φωτογραφήσαμε και σας τους δίνουμε στα χέρια σας και σας ζητάμε να βρείτε τον δράστη. 

Δείτε τους 5 καταζητούμενους γυπαετούς και ψηφίστε όσους θεωρείτε τους πιο πιθανούς κροκοδειλάκηδες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved