Argiris Makris | In Time 10 γνωστοί Ολυμπιακοί κάνουν ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ έκκληση στον Βαλβέρδε

Λίγο πριν ξεκινήσει ο «κατηφορικός» αγώνας με την Μπαρτσελόνα.

Περίεργο το σημερινό ξύπνημα ήταν για όλους εμάς τους Ολυμπιακούς. Ωραίο πράγμα μεν να σκέφτεσαι πως το βράδυ θα αράξεις στον καναπέ για να δεις την ομάδα σου να αγωνίζεται απέναντι στο θηρίο μέσα σε έναν από τους παγκόσμιους ποδοσφαιρικούς ναούς, φουλ ασχήμια δε να σε κατακλύζει το αίσθημα του φόβου και του άγχους για το πού μπορεί να σταματήσει το κοντέρ. 

Αυτά έχει η ποδοσφαιρική ζωή της οποίας η ψαλίδα ανάμεσα σε ισχυρούς και μικρομεσαίους είναι παγιωμένα ανοιγμένη και ξέρετε τι λέει η ακραία ρήση που φέρνει το βιασμό και την απόλαυση στην ίδια πρόταση. Θα κάτσουμε, λοιπόν, να το δούμε κι ό,τι θέλει ας κατεβάσει.

Ολυμπιακός είσαι, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

tenor


Μέσα σε αυτό το κλίμα ποδοσφαιρικής τρομοκρατίας, ωστόσο, έχουμε ένα αποκούμπι: τον Κύριο τον Ερνέστο τον Βαλβέρδε. Το κάπα το κεφαλαίο το κέρδισε δίκαια με το πέρασμα του από τον σύλλογο, όπου η εν γένει συμπεριφορά του μας έκανε συχνά-πυκνά να αναρωτιόμαστε τι δουλειά έχει μια τέτοια προσωπικότητα ανάμεσά μας. To κάπα το κεφαλαίο, περιμένουμε να το τιμήσει και σήμερα το βράδυ, λίγο πριν τις 21:45. Τότε, δηλαδή, που ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πιάσει έναν έναν τους διαόλους που έχει για παίχτες και να τους εξευμενίσει πριν πατήσουν γρασίδι. Κι αυτό δεν είναι σαλιάρισμα. Είναι έκκληση σε έναν άντρα που φοράει παντελόνια. 

Και δεν είμαι μόνο εγώ που του απευθύνομαι ως άντρας προς άντρα ζητώντας του να φορέσει λουριά και φίμωτρα στον Λεό και το παρεάκι του. Ακολουθούν άλλες 10 επώνυμες περιπτώσεις που προσπαθούν να τον πιάσουν με το καλό. 

Τσέκαρε:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved