177 εκ. θα δώσει (μάλλον) η Ρεάλ για την επόμενη μεταγραφούλα της

Τσάμπα πράμα δηλαδή.

Μπορεί να είναι απλά φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με την επόμενη μεταγραφική κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, αρκούν όμως για να σημάνουν συναγερμό στο παγκόσμιο ίντερνετ.

177 εκ. Ευρώ είναι αυτά (που φημολογούνται) ότι διατίθεται να δώσει η ισπανική ομάδα, όχι αστεία. Όχι πετσετάκια, ούτε δραχμούλες. Είναι λεφτά. ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Φράγκα αρκετά για να ζήσει μια ελληνική κωμόπολη.

amok

Φυσικά είναι καμιά 70ρια εκ. λιγότερα από όσα χρειάστηκε η μεταγραφή του Νεϊμάρ αλλά και πάλι. Το ακούς το νούμερο και σε πιάνει ίλιγγος. Κυριολεκτικά.

Και για ποιον τυχερό χτυπάει η καμπάνα; Αν δεις μονάχα μια φωτογραφία του ή αν τον κρίνεις μονάχα από τις επιδόσεις του με την Εθνική του ομάδα μάλλον θα βάλεις τα γέλια.

FEA9F3591D90310AF3EBF06406BE8C01

Όμως ο Χάρι Κέϊν, το μεγάλο αστέρι της Τότεναμ, βγάζει μάτια εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια. Με επιδόσεις που προκαλούν δέος αφού έχει βρει δίχτυα 71 φορές στις τελευταίες 109 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι φήμες οργιάζουν πως η «Βασίλισσα» είναι έτοιμη να τα σκάσει χοντρά για να τον προσθέσει στον γαλαξία από αστέρια που αποτελεί το στέμμα της. Μένει μόνο να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν το επόμενο καλοκαίρι.

Κι αν ο κρεμανταλάς στρίκερ με το μαγικό άγγιγμα θα φιγουράρει στην επίθεση της Ρεάλ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved