ΔΕΝ θα πιστεύεις την τρεχάλα που έριξε ο Μπέιλ πριν σκοράρει!

Ποιος Μπολτ;

Το γεγονός πως ο Γκάρεθ Μπέιλ μπορεί να τρέξει πιο γρήγορα από άλογο ιπποδρόμου το έχουμε διαπιστώσει εδώ και αρκετά χρόνια, ήδη από το 2011 και εκείνη την επική ματσάρα που είχε κάνει με τη φανέλα της Τότεναμ ενάντια στην Ίντερ.

Απλά φροντίζει να μας το υπενθυμίζει από καιρό εις καιρό πως είναι ο πιο γρήγορος παίκτης του παγκόσμιο ποδοσφαίρου με την μπάλα στα πόδια, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Όπως στο κυριακάτικο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης ενάντια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ όπου ο κακόμοιρος ο αμυντικός της τελευταίας είχε το θράσος να πιστεύει ότι θα τον φτάσει.

Αλλά δεν τα κατάφερε προφανώς αφού ο άνθρωπος -όπως λένε οι ειδικοί που τον μέτρησαν- έπιασε τελική ταχύτητα των 35 χλμ./την ώρα! Και μετά, προφανώς, τίμια και ωραία το παστελώσε.

Χαρίζοντας άλλη μια στιγμή υπερβολική μαγείας, όπως αντίστοιχα λίγο καιρό πριν είχε καταφέρει ο Νεϊμάρ στην προπόνηση. Να σου θυμίσουμε εδώ ότι δεν μιλάμε για ποδήλατο αλλά για άνθρωπο. OK;

Αν αναλογιστεί κανείς μάλιστα πως ο Μπέιλ δε διανύει και την καλύτερη δυνατή φόρμα τότε εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τι πρόκειται να γίνει όταν βρει τα πατήματά του…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved