«Ο επιθετικός που με δυσκόλευε περισσότερο από κάθε άλλο ήταν...»

Ο Τζίτζι Μπουφόν αποκάλυψε την αλήθεια.

Έχεις παίξει 171 παιχνίδια για την Εθνική Ιταλίας. Έχεις υπερασπιστεί τα δοκάρια της Μεγάλης Κυρίας σε 490 επίσημα ματς. Έχεις γράψει χρυσή ιστορία κάτω από τα γκολποστ για 24 συναπτά έτη. Έχεις κερδίσει ένα Μουντιάλ κι έχεις χάσει το Τσου-Λου στο παρατσάκ. Σε λένε Τζιανλουίτζι Μπουφόν και είσαι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχουν δει πολλοί από εμάς.

Και επειδή πια βρίσκεσαι στη δύση της καριέρας σου, έχεις αποφασίσει να κάνεις κάποιες δηλώσεις για να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Όπως για το σε ποια γήπεδα θα ήθελες να παίξεις ξανά πριν κρεμάσεις τα γάντια σου. Και πιο πρόσφατα, για το ποιος τελικά είναι ο παίκτης που σε προβλημάτισε περισσότερο από κάθε άλλον.

cristi buf

Μια μικρή σημείωση για τον αναγνώστη: όπως καταλαβαίνεις ο Τζίτζι έχει αντιμετωπίσει τους πάντες, από Ρομπέρτο Μπάτζιο και Γκαμπριέλ Μπατιστούτα μέχρι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ως εκ τούτου η άποψη του έχει μεγάλη βαρύτητα.

«Ο επιθετικός που μου προκαλούσε τα χειρότερα προβλήματα ήταν ο Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος. Ήταν ο τέλειος παίκτης, είχε δύναμη, ταχύτητα, διαίσθηση, τεχνική και εκρηκτικότητα. Ήταν ένας παίκτης που σε άφηνε με ανοιχτό το στόμα. Ήταν λες και τον έφτιαξαν σε κάποιο εργαστήριο πειραμάτων»

Αυτή τη δήλωση έκανε πρόσφατα στην ισπανική εφημερίδα Marca ξεκαθαρίζοντας το θέμα, σηκώνοντας παράλληλα μια ιντερνετική κουβέντα που καλά κρατεί για το κατά πόσο έχει δίκιο ή άδικο, χωρίς εμείς να καταλαβαίνουμε ακριβώς το γιατί βέβαια, αφού πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικαίωμα να έχει την άποψή του.

ronaldo mesa brazil

Γιατί ΟΚ, μπορεί αρκετοί να έχουν τις αντιρρήσεις σας. Από τον καναπέ τους. Όμως αυτά που λέει ο Τζίτζι τα λέει από πρώτο χέρι. Όπως τα έζησε στο γρασίδι, κι όχι από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, ως σκληρά εργαζόμενος προπονητής του σαλονιού…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved