Επιασαν τον χομπίστα Ρούνεϊ να οδηγεί μεθυσμένος

Έλα! Δεν το πιστεύω…

Η πολύ έγκυρη (λέμε τώρα…) The Mirror αναφέρει πως πιάσανε τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, το πρώην πρώτο βιολί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν γερόλυκο ηγέτη της Έβερτον, τον ξακουστό στράικερ, τον Γουέιν τον Ρούνεϊ να οδηγάει μεθυσμένος.

Η μόνη φράση που μας ήρθε στο μυαλό στο ανάγνωσμα της είδηση ήταν «έλα! ΔΕΝ το πιστεύω». Ο Γουέιν τέτοιο ατόπημα; Ποτέ! Η αλήθεια είναι πως, χωρίς να έχουμε απτές αποδείξεις για αυτό, το περίεργο θα ήταν να του κάνανε αλκοτέστ και να τον έβρισκαν νηφάλιο.

rooney water

Διότι, πέρα από το γεγονός πως κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει κάτι φωτογραφιούλες του «μούρλια», όπου το ένα μάτι κοιτάει ανατολή και το άλλο δύση από τα ξύδια που έχει καταναλώσει, υπάρχει και κάτι άλλο που δείχνει την ενοχή του. Αυτή η φάτσα.

rooney drunk

Που γράφει πάνω της «Αγγλάρας». Που πιστεύεις ότι ήπιε την πρώτη του μπύρα ενός χρονού πριν μάθει ακόμα να περπατάει. Που μπορείς να τον φανταστείς να κάνεις τσαμπουκάδες στην pub και να πλακώνει κόσμο στις κουτουλιές όντας τελείως ζάντα. Αυτή η φάτσα που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει σε γιγάντια πινακίδα όταν περνάς τη Μάγχη και μπαίνεις στην Αγγλία. Με επιγραφή «There Be Drunk People».

Καλά ξεμπερδάματα Γούέιν. Εμείς είμαστε μαζί σου. Μιας και πιστεύουμε ακράδαντα πως οι μεγαλοφυίες έχουν ανάγκη να πίνουν σαν (κόκκινοι) Διάβολοι. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved