Οι Drake και Will Ferrell μαθαίνουν «ψαγμένες» χειραψίες στους παίκτες

Ας το δουν και οι δικοί μας που κάνουν μόνο hi-5  

Στο ΝΒΑ η χειραψία μεταξύ των παικτών είναι κάτι σαν ιεροτελεστία. Θα το έχετε προσέξει. Λογικά τα προετοιμάζουν από την προπόνηση. Οι Drake και Will Ferrell, λοιπόν, διδάσκουν στους παίκτες νέα... κόλπα για να βάλουν στο ρεπερτόριό τους.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Και η χειραψία μεταξύ συμπαικτών είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της ομαδικότητας. Για  να κάνεις σωστά τη χειραψία, λοιπόν, θα πρέπει να έχεις άψογη επικοινωνία ανάμεσα στο μάτι και στο χέρι, προσπαθώντας να φτάσεις σε ένα επίπεδο με τον συμπαίκτη σου όπου η χειραψία γίνεται πια μηχανικά και με κλειστά τα μάτια.

 Κι εδώ έρχονται οι τεχνικοί επιδεξιότητας του NBA, ο Coach Murphy (Will Ferrell) και ο τεχνικός NBA, Coach Palmer (Drake), που και οι πιο περιζήτητοι εκπαιδευτές στο πρωτάθλημα.

Ναι, ok, δεν έχουν παίξει... ποτέ μπάσκετ, ούτε και «πραγματικοί προπονητές» είναι, αλλά καταλαβαίνουν ότι, στην καρδιά του, παίκτη και του συμπαίκτη, στην τελική αυτό το άθλημα είναι ένας τρόπος ψυχαγωγίας. Και η χειραψία είναι η επιβεβαίωσή της. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved