Οι Mayweather και McGregor σου συστήνουν τις γροθιές τους

Ένα αρκετά διαφωτιστικό βίντεο λίγο πριν την αναμέτρησή τους στις 26 Αυγούστου.

Ο Floyd Mayweather και ο Conor McGregor απέχουν μία ολόκληρη φιλοσοφία ως προς τον τρόπο που χτυπούν. Ο πρώτος βασίζεται στην ταχύτητα, ο δεύτερος στη δύναμη. Τι υπερτερεί; Η απάντηση κρύβεται στην αήττητη καριέρα του Mayweather, αποτελώνταας ένα ακόμη απτό και τρανταχτό παράδειγμα, ότι η ταχύτητα μπορεί να νικήσει τους πάντες και τα πάντα. Η απάντηση κρύβεται και σε δύο βίντεο με τον τρόπο που προπονούνται οι δύο τους, αλλά και τους διαφορετικούς σάκους που χρησιμοποιούν, έκαστος στο είδος, τη λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητά του. Ο Mayweather χρησιμοποιεί τον σάκο ταχύτητας στον οποίο μπορεί να εξασκεί την ταχύτητά του και να χτυπά αστραπιαία. ο McGregor χρησιμοποιεί τον συμβατικό σάκο που απαιτεί ιδιαίτερη δύναμη για να... γίνει καλά. 

Η τοποθετησή τους δίπλα-δίπλα μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για το πόσο διαφορετικά σκέφτονται, προπονούνται και εκτελούν, δίνοντάς σου και τα απαραίτητα tips για να κάνεις τις προβλέψεις σου

 

 

Από τη μία, λοιπόν, έχεις τον Mayweather να χτυπά γρηγορότερα απ' ό, τι μια οχιά, ενώ ο McGregor, χρησιμοποιεί μια αργά κινούμενη βαριά τσάντα, εκτελώντας με αργές γροθιές, οι οποίες δεν σου εμπνέουν εμπιστοσύνη για την αποτελεσματικότητά τους όσο ο αγώνας θα εξελίσσεται και η κούραση θα αυξάνεται. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved