Στο γάμο του Μέσι ΔΕΝ θα παίξουν φακελάκια

Έχει κάνει ήδη κουμάντα στις καταθέσεις του και προτιμάει τα λεφτά να πιάσουν πραγματικά τόπο. 

Το πήρε απόφαση ο Λιονέλ Μέσι και αφού πάτησε τα πρώτα «-άντα» κι έχει καταφέρει να λύσει τα βασικά προβλήματα της ζωής του, είπε να παντρευτεί σήμερα την καψούρα της καρδιάς του, την -ομορφούλα είναι η αλήθεια- Αντονέλα. Την οποία την ξέρει από τα 5 του και έχει αποκτήσει μαζί της δύο πιτσιρίκια, τον Thiago και τον Mateo. 

Δεν ξέρουμε αν έπαιξαν 10 λεπτά κύρηγμα από τα πεθερικά του που την είχε την κοπέλα στο περίμενε τόσα χρόνια, αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό. Σημασία έχει πως θα το στεφανωθεί το κορίτσι, στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής, εκεί δηλαδή από όπου κατάγονται αμφότεροι.  

Στο Ροζάριο λοιπόν θα αρχίσουν να καταφθάνουν σιγά-σιγά ορισμένοι γνωστοί άμπαλοι του διεθνούς ποδοσφαιρικού στερεώματος όπως ο Τσάβι, ο Πουγιόλ, ο Ετό, ο Αγουέρο και δε συμμαζεύεται, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν λύσει το βασικό πρόβλημα που απασχολεί κάθε καλεσμένο σε γάμο: Τι δώρο να πάρω στον μπαγάσα; ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΡΟ.

Ούτε καφετιέρες, ούτε σερβίτσ(ι)α, ούτε ηλεκτρικά είδη, ούτε τίποτα. Λεφτά. Αλλά όχι σε φακελάκι. Ο Μέσι ήταν ξεκάθαρος: «Ότι είναι να μου δώσετε, να το δώσετε στο Ίδρυμά μου». 

Και κάπως έτσι, αναμένεται να μαζευετεί ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από τους περίπου 260 καλεσμένους που αναμένεται να παρευρεθούν στη χαρά του Λίο.

Νωραίος ο Αργεντίνος!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved