«Κριστιάνο, το άγαλμά μου είναι καλύτερο από το δικό σου!»

Το βιντεάκι που ανέβασε ο Σουηδός το αποδεικνύει περίτρανα. 

Πριν από μερικούς μήνες είδαμε την προτομή που ετοίμασαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο στην γενέτειρά του στη Μαδέιρα (δες εδώ παράνοια) και ειλικρινά πόνεσε η ψυχούλα μας. Φανταζόμαστε τον Πορτογάλο να στριφογυρίζει στο κρεβάτι του και να κλαίει με λυγμούς βλέποντας το χάλι που του φτιάξανε, αλλά τι να κάνεις; Έχει και το σταριλίκι τις δυσκολίες του. 

Στον αντίποδα, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν φαίνεται να τον απασχολούν τέτοια ζητήματα. Του λένε «θα σου φτιάξουμε ένα άγαλμα που θα κοσμεί το Εθνικό Στάδιο της Σουηδίας για να σε τιμήσουμε» και ξέρει από πριν πως αυτό που θα προκύψει θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

Μιλάμε, άλλωστε, για έναν παίκτη που -πέρα από το γεγονός ότι έχει αναδειχθεί Σουηδός Παίχτης της Χρονιάς για 11 από τις 12 τελευταίες σεζόν- δεν θέλει και πολύ να του γυρίσουν τα μυαλά και να αρχίσει να κοπανάει αβέρτα γλύπτες και υπεύθυνους για τη δημιουργία ενός αγάλματος-τρολιά. 

Αυτό φαίνεται πως το είχαν βάλει καλά στο μυαλό τους όλοι οι παραπάνω και το πήραν λίγο πιο πατριωτικά κι επαγγελματικά το θέμα. 

Κάπως έτσι, λοιπόν, το άγαλμα το οποίο θα έχει ύψος 2,7 μέτρα και θα τοποθετηθεί έξω από το στάδιο Friends Arena στη Στοκχόλμη, δημιουργείται σιγά σιγά με μεράκι και προσοχή και ο ίδιος ο Ζλάταν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που το επιβεβαιώνει. 

Βέβαια το μόνο που διακρίνεται είναι το κεφάλι του και δεν μπορούμε να έχουμε γενική εικόνα, ωστόσο αν κρίνουμε από την πιστή μεταφορά της μύτης του, φανταζόμαστε ότι και το σύνολο θα έχει ανάλογη επιτυχία. 

 

The symbol of Sweden is almost done #mystatue #proud #lifework

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) στις



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved