Ο Ελισέου ντριφτάρει με βέσπα μέσα στα αποδυτήρια της Μπενφίκα

Και υποψιαζόμαστε πως από πίσω κρύβεται ο Κωνσταντίνος ο Μήτρογλου. 

Το 4o σερί πρωτάθλημα και 36ο στην ιστορία της «κλείδωσε» η Μπενφίκα και είναι λογικό τα παλικάρια από τη Λισαβόνα να το γλεντήσουν λίγο παραπάνω. Μαζεύτηκαν, λοιπόν, στα αποδυτήρια και αφού άνοιξαν τις σαμπάνιες και επιδόθηκαν σε όλα εκείνα τα κλισέ που ακολουθούν μια κατάκτηση τροπαίου, είδαν τον Eliseu να σπάει τη μονοτονία και να μπουκάρει στα αποδυτήρια με μια βέσπα. 


Μετά την είσοδό του, το βλέμμα των περισσότερων συνέχισε να είναι στραμμένο προς την πόρτα καθώς θεώρησαν αυτονόητη μια δεύτερη μηχανοκίνητη είσοδο, αυτή του 
Κώστα Μήτρογλου πάνω σε ένα «παπί». Μη νομίζετε πως δεν έχει φτάσει η φήμη του στην ιβηρική χερσόνησο, έχουν ιντερνέτ οι άνθρωποι και λογικό είναι να γνωρίζουν για την τρέλα του Έλληνα φορ με τα τζιελεξέκια. 

Παρά την προσμονή, πάντως, ο Μήτρογλου δεν πραγματοποίησε ποτέ τη θεαματική είσοδο και το ντριφτάρισμα που όλοι περίμεναν, δημιουργώντας ψιθύρους σχετικά με το κατά πόσο η αγάπη του στα δίκυκλα ελαφρού κυβισμού διατηρείται άσβεστη ή έχει μετατοπιστεί προς τα κλασικά super cars των μεγάλων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τώρα που η ζωή του έδωσε απλόχερα παχυλά συμβόλαια. Σε κάθε περίπτωση, ο φακός τον έχει καταγράψει να βιντεοσκοπεί με ιδιαίτερη χαρά τις σπινιές του Eliseu (βασικά είναι ο μοναδικός που βιντεοσκοπεί ανάμεσα σε δυο ντουζίνες νοματαίους) και από αυτό και μόνο το γεγονός μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς ότι μια κάποια ανάμειξη -σχετικά με την πρωτοβουλία- την είχε. 


Γκολάρα από τις λίγες

Πραγματάκια συνέβησαν κι εντός του αγωνιστικού χώρου, εκεί όπου η Μπενφίκα έριξε μια ξεγυρισμένη πεντάρα στην Γκιμαράες. Το δεύτερο γκολ, ειδικά, εκείνο του Χιμένες, προκάλεσε ντελίριο στον κόσμο και δεύτερες σκέψεις για απόσυρση στον τερματοφύλακα της Γκιμαράες.

Για να μην τα πολυλογούμε, έγινε αυτό και κανένας Έλληνας επόπτης δεν βρέθηκε για να το κόψει ως οφσάιντ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved