Ο Νεόφυτος Κουπώνης τρίβει τα χεράκια του με το ευρωπαϊκό κουπόνι

3 στανταράκια και 2 εκπληξούλες σε μορφή προφητείας για να πας ταμείο σήμερα και αύριο.

Το μπάσιμό μου με τις προβλέψεις για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, κάποιοι θα το χαρακτήριζαν μέτριο και κάποιοι που ΣΕΒΟΝΤΑΙ θα το χαρακτήριζαν απλά ως την αρχή για τη δημιουργία ενός μύθου γύρω από το όνομά μου. Αγνοώ τους πρώτους που έσπευσαν να με αμφισβητήσουν όταν έσπασε ο άσσος από ημίχρονο της Μάνστεστερ Γ. με την πλέον σάπια ομάδα της Premier League και στέλνω την αγάπη μου σε εκείνους που θα πίνουν αύριο βραδάκι ουϊσκάρες στην υγειά μου. 

ΥΓ: Αλέκο και Λιάκο, ΣΑΣ ΨΑΧΝΩ! 

Επανέρχομαι, το λοιπόν, με τίμια πενταδούλα: δύο σημερινά ματσάκια του Τσάμπιολιγκ και τρία αυριανά για το Europa League.

Έχοντας ανοίξει το «Κουπονικόν» (το απόκρυφο ευαγγέλιο των στοιχηματικών εταιρειών, για τους λίγους που συνεχίζουν να αγνοούν την ύπαρξή του) κι αποκωδικοποιώντας τα μηνύματά του, είμαι σε θέση να μοιράσω λίγη από τη σοφία μου και να σας στείλω στον πράκτορα της γειτονιάς σας με το χαμόγελο στα χείλη. Ποντάροντας στις έδρες του Ολυμπιακού και της Θέλτα, στην κατηφοριά του Καμπ Νόου, το φορμάρισμα του Μήτρογλου και στο σφιχτό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, έχω την αίσθηση έχω τη βεβαιότητα πως όλα θα εξελιχθούν όπως πρέπει και δεν θα ξαναχαλάσουμε τις καρδιές μας με απειλές και υποδέλοιπα.

Ξεκινάμε με τα ευκολάκια

Και συνεχίζουμε με τα πιο επίφοβα για τους άλλους



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved