O Νεόφυτος Κουπώνης από εδώ και στο εξής θα σε στέλνει Ταμείο

Ο στοιχηματικός γκουρού του Ratpack κάνει ντεμπούτο με 6 παιχνίδια που θα γεμίσουν τσεπούλες.

 

Καλησπέρα μόρτες στοιχηματίες! Με χαρά σας ανακοινώνω πως από σήμερα θα κολλάω ένσημα στο Ratpack, έχοντας στο μυαλό μου να πετύχω τρία πράγματα. Το εξής ένα: ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑΜΕΙΟ. Απλά, λιτά, ξηγημένα. 

Για όσους απορούν με το ποιος είμαι και για το αν... το έχω με την επιστήμη του betting, για όσους δεν τους αρκεί το γεγονός ότι με πρότεινε στο Ratpack κοτζάμ Μπάμπης Κόλλιας, ο άρχοντας του IT GIRL, για όλους αυτούς το λοιπόνενε, έχω να πω το εξής: δυόμιση δεκαετίες στα πρακτορεία, χιλιάδες ώρες πτήσης στο διαδικτυακό, ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ. 

Η δουλειά που μου αναθέσανε τα παιδιά εδώ πέρα στο γραφείο, είναι συγκεκριμένη: Να σας δίνω κάθε Σαββατοκύριακο (και μία μεσοβδόμαδα αν υπάρχει αγωνιστικό ενδιαφέρον) έξι ματσάκια. Τρία στανταράκια για εκείνους που θέλουν να βγάλουν τίμιο μεροκάματο και τρεις προβλέψεις με μεγαλύτερο ρίσκο για τους πιο ανυπόμονους που θέλουν να βγάλουν μηνιάτικο μέσα σε ένα απόγευμα. Και να ξέρετε πως δεν παπαρολογίζω. Ότι σας δίνω, θα καταγράφεται οσονούπω με μια διαδραστική μπάρα στα δεξιά του άρθρου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μου ρίχνετε κάνα μπινελίκι να μου κάνετε κάνα παράπονο σε πολύ ήπιους τόνους άμα λάχει και γίνει καμιά στραβή. 

ΑΛΛΑ ΔΕΝ! ΔΕΝ πρόκειται να γίνει, σας λέω, ΔΕΝ!

Αυτή είναι η δουλειά μου. Να διαβάζω τα ψιλά γράμματα από τις προφητείες που κρύβονται μέσα στο «Κουπονικόν» (το απόκρυφο ευαγγέλιο των στοιχηματικών εταιρειών, για τους λίγους που δεν το γνώριζαν).

ΥΓ: Επίτηδες έβαλα πλαφόν τους 6 αγώνες. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ως νέος συντάκτης σε αυτό εδώ το site είναι να αποκτήσουμε ένα αναγνωστικό κοινό αποτελούμενο από νεόπλουτους.

Ξεκινάμε με τα στανταράκια

 

 

 

Και συνεχίζουμε με τα δυσκολάααααχαχαχαχαχαχαα

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved