Δεν ξέρεις τι χριστουγεννιάτικο δώρο να πάρεις στην κοπέλα σου; Μην ανησυχείς, σου έχουμε τη λύση!

Ήταν δύσκολη δουλειά, αλλά την κάναμε για 'σένα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν κατάλαβα πώς από το Καλοκαίρι φτάσαμε στα Χριστούγεννα και ήρθε και πάλι η εποχή εκείνη όπου πρέπει να σπάσω το κεφάλι μου για να βρω τι δώρο να πάρω στην κοπέλα μου. Σόρι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Η φάση είναι «μην σπας το κεφάλι σου»

Δεν ξέρω αν για εσένα είναι εύκολο, αλλά για εμένα και τους κολλητούς μου η φάση «προσπαθώ να καταλάβω τι δώρο θέλει η καλή μου» αποτελεί απλά «πονοκέφαλο».

Για να μην μου πετάξει -και φέτος- το δώρο στο κεφάλι (εντάξει υπερβάλω, απλά πέρυσι μου κρατούσε μούτρα για μια εβδομάδα) επειδή -λέει- έπειτα από τρία χρόνια σχέσης δεν την είχα μάθει ακόμη, αυτή τη φορά αποφάσισα να ζητήσω την συμβουλή μια καλής μου φίλης, της Ελένης.

Κοσμήματα, φίλε μου και... νιώσε τη μαγεία των Χριστουγέννων

«Ρε Ελένη», της λέω, «τι να πάρω φέτος στην Κατερίνα; Ρούχα; Όσες φορές της έχω πάρει, λέει ότι δεν είναι του στυλ της. Βιβλίο; Παπούτσια; Να της κάνω λες δώρο ένα μανικιούρ; Ένα μασαζάκι μήπως γιατί κουράζεται πολύ η αγάπη μου στη δουλειά;».

Με κοιτάει, λοιπόν, η Ελένη με ένα βλέμμα τύπου «πλάκα κάνεις τώρα» και «καλά, πόσο βλάκας είσαι;» και μου λέει: «Δηλαδή, ένα κόσμημα δεν σκέφτηκες να της πάρεις;».

«Pandora, εγγύηση αγόρι μου»

Η Ελένη, λοιπόν, μου είπε να πάω διαλέξω ένα από τα υπέροχα κοσμήματα της Pandora, μια εταιρεία για την οποία είχα ακούσει ξανά πολύ καλά λόγια.

«Και αν δεν της αρέσει; Είναι σίγουρα του στιλ της;», τη ρωτάω για να πάρω την απάντηση: «Εγγύηση, αγόρι μου, γιατί είναι και όμορφα και οικονομικά και καλής ποιότητας και να ξέρεις ότι όποιο και αν διαλέξεις, θα το λατρέψει».

πανδορα 123

Το εργαλείο που βρίσκει τι δώρο θέλει η κοπέλα σου στο Πι και Φι

Ε, αυτό μου έφτανε και είπα να ψάξω κι εγώ για το κατάλληλο για την κοπέλα μου κόσμημα από τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Pandora. Προτού ξεκινήσω, όμως, για ένα από τα καταστήματα της εταιρείας (στην Αθήνα έχει στη Γλυφάδα, στην Κηφισιά, στο Σύνταγμα κτλ.) μπήκα να ρίξω μια ματιά στο site της εταιρείας και ανακάλυψα το ΣΟΥΠΕΡ εργαλείο. 

Αυτό, φίλε μου, είναι το Gift Finder και θα σου πω τι έκανα βήμα-βήμα, για να βρεις και εσύ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ το τέλειο δώρο για την κοπέλα σου. Με λίγα λόγια, λοιπόν, μπαίνεις στην ιστοσελίδα της Pandora και www.pandorashop.gr, επιλέγεις την κατηγορία «Δώρα» και στη συνέχεια δοκιμάζεις το πρόγραμμα εύρεσης δώρων.

Χαρούμενη, ρομαντική, συναισθηματική, ανεξάρτητη ή μήπως ελεύθερο πνεύμα; Ό,τι τύπος και να είναι η κοπέλα σου, το σίγουρα είναι ότι θα βρεις το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για εκείνη

Θέλεις να μάθεις τι πήρα εγώ στην καλή μου;

Επειδή η δικιά μου είναι ρομαντική, της πήρα (με τη βοήθεια του Gift Finder της Pandora) το τέλειο σετάκι από τη χριστουγεννιάτικη συλλογή που μπορείς να δεις παρακάτω. Και ναι, είμαι σίγουρος ότι πραγματικά θα τρελαθεί από τη χαρά της με τα δώρα μου.

πανδόρα 234

Η safe επιλογή για να κάνεις την κοπέλα σου να λάμψει!

Αν έχεις ήδη ζαλιστεί προσπαθώντας να σκεφτείς τι δώρο θα πάρεις φέτος στη φίλη  σου, εγώ σε συμβουλεύω να ρίξεις μια ματιά στη νέα συλλογή της Pandora και φυσικά να χρησιμοποιήσεις το απίστευτο Gift Finder για να βρεις τα κοσμήματα που της ταιριάζουν. Το σίγουρο είναι ότι θα τα αγαπήσει αφού είναι δουλεμένα με φροντίδα, αγάπη και προσοχή και βγαίνουν σε πολύ -μα πολύ- καλές τιμές.

Ξέχασα να σας πω ότι ενημερώθηκα και για τον φοβερό διαγωνισμό της PANDORA Christmas Calendar που θα τρέχει 1-25 Δεκεμβρίου και κάθε ημέρα θα κληρώνεται και ένα διαφορετικό δώρο! Μάθε περισσότερα για το διαγωνισμό εδώ και πού ξέρεις; Μπορεί φέτος το δώρο της καλής σου να σου το κάνει η PANDORA!

Βρες, λοιπόν κι εσύ το τέλειο δώρο για την κοπέλα σου και κάνε τη να χαμογελάσει φέτος τα Χριστούγεννα με την Pandora την οποία μπορείς επίσης να ακολουθήσεις στο facebook.

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | Kiosk στο “RIVER WEST”, ΤΗΛ: 210 5444415 | “ΤHE MALL ATHENS”, ΤΗΛ: 210 6104519 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225

ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275

ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182

ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved