Ξεκίνα χτες για ορθοπεταλιά στον Υμηττό

Ποδήλατο και γύρω γύρω δεντράκια

Ναι, υπάρχει και εκείνη η κατηγορία ανθρώπων που ξεκινάνε γυμναστήριο κάθε Σεπτέμβριο, Ιανουάριο και Απρίλιο για δύο μόνο εβδομάδες και στη συνέχεια «χαιρετάνε»! Και δεν τους αδικούμε. Βάρη, αμάνικα και ιδρωμένοι φουσκωτοί με μπράτσα που χρησιμεύουν μόνο για τις φωτογραφίες, δεν συνθέτουν και το πιο όμορφο περιβάλλον.

Αν, λοιπόν, δεν θέλεις να «κλειστείς» σε μια αίθουσα και να «λιώσεις» στις κάμψεις, τα push ups και τα burpees, αλλά από την άλλη δεν θες να εμφανιστείς και με το μπυροκοίλι στην παραλία, μην απελπίζεσαι φίλε μου.

Πάρε το ποδήλατό σου και βγες στους δρόμους σαν άλλος Λανς Άρμστρονγκ -χωρίς αναβολικά φυσικά- και κάνε τον γύρο της Αθήνας. Και αν λένε ότι δεν προσφέρεται για ποδήλατο, μην πτοείσαι. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι διαδρομές, που θα γυμνάσουν και θα σε προετοιμάσουν για τις καυτές σου εμφανίσεις στην παραλία, είναι πολλές. 

fee 786 587 png

SPEED MTB 26 Blade 26" Black FSF Steel μόνο 149,00 ευρώ

Ο Υμηττός προσφέρεται για downhill διαδρομές, για όσους δεν «κωλώνουν», ενώ το ΟΑΚΑ είναι καλό για να κάνεις τη βολτίτσα σου με ασφάλεια «χωρίς τις βοηθητικές». Αν τώρα είσαι ρομαντικό αγόρι, μπορείς να πας στην παραλιακή για να χαζέψεις τη θάλασσα, ενώ αν το παίζεις… κουλτουριάρης και θέλεις να εντυπωσιάσεις εκείνο το «ψαγμένο» γκομενάκι, πήγαινέ την στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου με θέα την Ακρόπολη.

Πάρε λοιπόν ένα SPEED MTB 26 Blade 26" Black FSF Steel, μιας και συμφέρει γιατί είναι σε προσφορά και κοστίζει μόλις 149,00 ευρώ, φόρα το κολάν σου χωρίς ντροπή -ή έστω την φόρμα σου- και βγες για να «οργώσεις» τους δρόμους της πόλης!

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved