Μήπως ήρθε η ώρα για καινούργια παπούτσια;

Αφού θα πάρεις για το βαφτιστήρι σου, γιατί να μην πάρεις και για σένα.

Δεν ξέρουμε αν θα σου πάρει η νονά σου παπουτσάκια για το Πάσχα, αλλά το σίγουρο είναι πως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με τουλάχιστον ένα ζευγάρι παπούτσια. Άστο, μην ψάχνεις. Σου τα έχουμε ήδη βρει. Ρίξε μια ματιά:

Το VANS το κλασικό

Ελαφρύ, με στυλ και άνεση. Αυτό το αθλητικό αντανακλά τέλεια τον τρόπο ζωής των οπαδών του skate. Ανάμεσα στην old school και σύγχρονη τάση, ο εκρηκτικός σχεδιασμός του υποκλίνεται στις απαιτήσεις της μόδας και των επιθυμιών μας! Πάρε το skate σου και πήγαινε για Πάσχα στο χωριό. (Ας κάνεις και κάτι εκτός από το να τρως).

26185 500 A

Αυτό το μποτάκι είναι περισσότερο ανοιξιάτικο από όσο νομίζεις

Ο λόγος για το BRADSTREET CHUKKA από την Timberland. Πρώτον ξέρω γυναίκες που «πέφτουν» μόλις δουν Timberland. Δεύτερον είναι άνετα. Τρίτον είναι «σκυλιά του πολέμου». Θέλεις κι άλλα για να επενδύσεις σε ένα παπούτσι που θα σε πάει εκδρομή στο χωριό και θα περάσεις ζάχαρη;

1716768 500 A

Για να είσαι τύπος ρετρό. Σαν τα έθιμα.

M574 Black με 103 ευρώ. Το συγκεκριμένο μοντέλο παπούτσια της μάρκας New Balance συνεχίζει να μας εκπλήσσει! Με το ιδιαίτερο ρετρό στυλ του και το δερμάτινο στέλεχος του, χαρίζει άνεση σε κάθε σας έξοδο!

670404 500 A

Για να αποφύγεις τη μουρμούρα

Και για να μη σε «πρήξει» που παρήγγειλες νέο παπουτσάκι και για εκείνη τίποτα, μπορείς να της πάρεις ένα δωράκι (Πάσχα έρχεται μωρέ…). Λευκά είναι, ό,τι πρέπει για την Άνοιξη, ενώ με τη χρυσή λεπτομέρεια θα τα λατρέψει (άκου κι εμάς…). Συστήνουμε λοιπόν τα New Balance GW500 κι αυτό διότι υπάρχει καινοτομία στο sneaker στη μάρκα New Balance! Το συγκεκριμένο διαθέτει υφασμάτινη επένδυση και είναι απλά… απαραίτητο, τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ.

4572632 500 A

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved