Πώς θα κρατηθείς στο ύψος σου (όταν εκείνη είναι ψηλότερη)

*Σιγοτραγουδάει: Λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερααα*

Καθόμουν με τον Παύλο τις προάλλες και τσεκάραμε το Tinder. Για την ακρίβεια, επειδή εκείνος τρώει «παντόφλα» από το Κατερινάκι και δεν έχει το app κατεβασμένο στο κινητό του, του είχα δώσει το κινητό μου και έκανε το παιχνίδι του (για χάρη μου).

«Ρίξε μια ματιά να δεις τι παίζει και πάτα like σε όσες νομίζεις ότι θα μου αρέσουν» είπα. Εγώ δίπλα, έπινα το καφεδάκι μου και τον παρατηρούσα. Ξαφνικά «σκαλώνει». Εκεί που τις άλλες τις περνούσε μπαμ μπαμ, πατώντας LIKE ή NOPE με συνοπτικές διαδικασίες, τον βλέπω να έχει κολλήσει σε μία τύπισσα και να ξεψαχνίζει τις φωτογραφίες της. «Τι έγινε Παυλάκη; Τίμιο το κορίτσι;».

«Καλό, αλλά δεν είναι για σένα» μου είπε κοφτά. «Γιατί ρε φίλε μου;» του είπα και το πήρα πατριωτικά. «Γιατί γράφει ότι έχει ύψος 1,76 μ». Ήθελα να του απαντήσω «ΝΕ ΤΙ» αλλά ξέρω ότι είχε δίκιο, είμαι 1,70 μ. με το ζόρι, αν βγούμε και εκείνη φορέσει κανένα τακούνι, τότε… θα γελάσουν και οι πέτρες.

«Υπάρχουν κάτι πάτοι» μου είπε «που τους φοράει και ο Σαρκοζί και είδες, την πήρε την Κάρλα, τη δίμετρη. Είναι αόρατοι και προσθέτουν έως και 5 εκατοστά. Θα σου στείλω ένα link που τους εντόπισα σε προσφορά και θα σωθείς φίλε μου».

Έτσι κι έγινε. Έστειλε ο Παυλάκης το link, από 30,24 τους έχει μόνο 7,54 ευρώ, διάβασα τα χαρακτηριστικά τους, μορφώθηκα και τους παρήγγειλα κιόλας. Μάλιστα, αν θες να ξέρεις, είναι κατασκευασμένοι από σιλικόνη ώστε να εξασφαλίζουν άνετο βάδισμα και να απορροφούνται οι κραδασμοί και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους παπουτσιών και σε όλα τα πέλματα.

Καλή φάση οι πάτοι, καλύτερα τα 5 εκατοστά που σου δίνουν, ακόμα κι αν είναι να τσεκάρεις από το κινητό. Το κάνεις με άλλη αυτοπεποίθηση. Αυτά καλό είναι να λέγονται.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved