Η IWC γιορτάζει τα 150α της γενέθλια με ένα εορταστικό GALA

Στο οποίο βρέθηκαν 800 καλεσμένοι, μεταξύ αυτών και οι Cate Blanchett, Bradley Cooper και James Marsde.

Η ΙWC Schaffhausen γιόρτασε τα 150α της γενέθλια και την κυκλοφορία της ειδικής Jubilee συλλογής της, με ένα εορταστικό gala στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας (SIHH) στη Γενεύη. Περίπου 800 καλεσμένοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων πρεσβευτές της εταιρείας και παγκόσμιοι αστέρες όπως οι ηθοποιοί Cate Blanchett, Bradley Cooper και James Marsden, καθώς και οι προσωπικότητες του αθλητισμού Valtteri Bottas και David Coulthard.

Adriana Lima visits the IWC booth


ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ
GALA ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 150 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΙWC SCHAFFHAUSEN

Για τον εορτασμό των 150ων της γενεθλίων, η IWC παρουσιάζει στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας, στη Γενεύη, την εντυπωσιακή Jubilee συλλογή της, η οποία αποτελείται από 27 ρολόγια περιορισμένης κυκλοφορίας των οικογενειών  Portugieser, Portofino, Pilot και Da Vinci. Συνεχίζοντας την παράδοση, η IWC διοργάνωσε μια λαμπερή βραδιά, για να τιμήσει το έτος των 150ων γενεθλίων της με οικοδεσπότη την τηλεοπτική παρουσιάστρια Tess Daly. Τα χειροκροτήματα των καλεσμένων κέρδισαν οι εμφανίσεις του Aloe Blacc, του τζαζ ντράμερ Eric Harland και του τραγουδιστή Ronan Keating. Μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Paloma Faith, η τραγουδίστρια που αναδείχθηκε «Best British Female Solo Artist» στα Brit Awards  το 2015 και κατέκτησε την κορυφή του top 100 chart της Αγγλίας με το άλμπουμ της «The Architect» πριν από περίπου ένα μήνα.

Bradley Cooper and Cate Blanchett


ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ
IWC ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Πολλοί από τους επισκέπτες που πέρασαν από το κόκκινο χαλί ήταν πρεσβευτές της IWC και παγκόσμιοι αστέρες όπως οι Cate Blanchett, Bradley Cooper, James Marsden, Dev Patel και Ralf Moeller, οι προσωπικότητες του αθλητισμού  Valtteri Bottas, Fabian Cancellara, David Coulthard, Jochen Mass και Jan Frodeno, τα supermodels Adriana Lima and Karolína Kurková καθώς και influencers όπως οι Johannes Huebl και Kristina Bazan.


Cate Blanchett and IWC Schaffhausen CEO Christoph Grainger Herr


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ IWC

Πολλοί από τους πρεσβευτές της IWC επισκέφτηκαν νωρίτερα την SIHH και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ειδική Jubilee συλλογή στο περίπτερο της εταιρείας, το οποίο είχε σχεδιαστεί στο industrial στυλ των πρώτων χρόνων της IWC. Στο κεντρικό σημείο του περιπτέρου είχε τοποθετηθεί ένα γιγάντιο ρολόι με ψηφιακές ενδείξεις εμπνευσμένο από ρολόγια όπως το Pallweber.


Bradley Cooper and IWC Schaffhausen CEO Christoph Grainger Herr

 

Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ BRADLEY COOPER ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ IWC

Η ΙWC Schaffhausen υποδέχθηκε το νέο της πρεσβευτή Bradley Cooper, στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας (SIHH). «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον Bradley Cooper στον κύκλο των πρεσβευτών της εταιρείας μας. Η διαρκής αναζήτησή του για ποιότητα και δημιουργικότητα ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της IWC, μιας εταιρείας που στην πορεία της 150ετούς ιστορίας της συνεχίζει να ανανεώνεται και να ικανοποιεί ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο με το πάθος της για την κατασκευή ποιοτικών ρολογιών», δήλωσε ο Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen. Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας  προσβλέπει σε νέες συνεργασίες μαζί του κατά τη διάρκεια του έτους των 150ων γενεθλίων της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved