Οι δρόμοι της Αθήνας σου συστήνονται ξανά μέσα από την έκθεση του Νικήτα

Εγκαίνια σήμερα στον πολυχώρο ΔΕΝΤΡΟ στην πλατεία Αβησσυνίας.

Ο Νικήτας Καραγιάννης φωτογραφίζει την Αθήνα και μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι στην άγρια, μοναχική και ασπρόμαυρη ζωή των δρόμων της.

Κάθε φωτογραφία του αφηγείται και μια μικρή ιστορία και ως γνωστόν κάθε φωτογραφία «1000 Λέξεις». Αυτός είναι και ο τίτλος της έκθεσης που ξεκίνησε, στον πολυχώρο ΔΕΝΤΡΟ στην πλατεία Αβησσυνίας, Αγ. Φιλίππου 7 Μοναστηράκι.

 

anafiotika2 copy 1024x683

 

Ο Νικήτας Καραγιάννης σαν δημοσιογράφος έχει καλύψει ρεπορτάζ στην Ελλάδα και το εξωτερικό (ΗΠΑ, Ιταλία, Ελλάδα, Γερμανία, Τσεχία, Τουρκία), «ντύνοντας» πολύ συχνά ο ίδιος φωτογραφικά τα θέματά του. Επίσης έχει εκθέσει τους πίνακες ζωγραφικής του στην Ελλάδα, στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες. 

Η φωτογραφία δρόμου είναι κάτι που αγαπά πολύ και τα τελευταία δέκα χρόνια απαθανατίζει την καθημερινότητα στους δρόμους της Αθήνας. Η έκθεση είναι η δική του ματιά απέναντι στις μικρές καθημερινές στιγμές μιας πόλης που όσο κι αν ζει την μεγάλη κρίση έχει ακόμα να δώσει αναλαμπές ομορφιάς και ελπίδας.

 

IMG 2284 Copy 1024x683

 

Στην έκθεση παρουσιάζεται για πρώτη φορά υλικό από τα αρχεία του.

Το Video Art που προβάλλεται είναι του γνωστού σκηνοθέτη Νίκου Σούλη, ενώ η επιμέλεια ανήκει στην Black Block Productions.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved