3 απαραίτητα γκάτζετς για εσένα που θα τρέξεις στον Μαραθώνιο

Κι άσε τους άλλους να ψάχνονται!

Είσαι από αυτούς που έχουν τις συσκευές τους all connected για να είναι πάντα ενημερωμένοι; Στο κινητό σου θα βρούμε τα τελευταία apps ενώ είσαι αυτός που όλοι στην παρέα συμβουλεύονται όταν ψάχνουν για smartphone;

Τότε δες τα τρία gadgets που πρέπει να έχεις μαζί σου την Κυριακή, αν τρέξεις 5χλμ, 10χλμ ή 42χλμ και άσε τους άλλους να ψάχνονται.

 

1. Smartwatch

Όσα χρειάζεσαι για να επικοινωνείς αλλά και για να έχεις καλύτερες επιδόσεις , θα είναι στο χέρι σου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κορυφαία brands όπως η Garmin και Samsung διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας smartwatches με υποδοχή κάρτας SIM  για να δέχεσαι κλήσεις, μετρητή καρδιακών παλμών και βημάτων, απόστασης, χρόνου και ρυθμού δραστηριοτήτων  εσωτερικού ή εξωτερικού  χώρου.

photo

 

2. Powerbank

Είτε χρησιμοποιείς κάποιο fitness app από το κινητό για να σε καθοδηγεί κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε θες να ενημερώνεις τους διαδικτυακούς σου φίλους στα social media μέσω live streaming και uploading φωτογραφιών, ένα powerbank θα αποτρέψει το ενδεχόμενο να ξεμείνεις από μπαταρία στα μισά της διαδρομής.

 

3. Ακουστικά

Πιάσε το ρυθμό και τερμάτισε με τα bit στο τέρμα!  Ένα ζευγάρι ακουστικά θα σε βοηθήσει να απομονωθείς – ευχάριστα – από τους γύρω σου ενώ σε περίπτωση που τρέχεις χωρίς παρέα θα σε συντροφεύσει για 42χλμ.

Ξέρω όχι μόνο ότι ως γνήσιος tech freak τα θες όλα αλλά και που θα τα βρεις. Μπορείς να προμηθευτείς ένα από τα τέσσερα αποκλειστικά  WIND Running Packs σ’ ένα καταστήματα της αλυσίδας WIND ή online στο www.wind.gr. Smartphone, powerbank ή ακουστικά κορυφαίων brands σε τέσσερις διαφορετικούς συνδυασμούς από 29,90€.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved