Η IWC παρουσιάζει τα νέα ρολόγια Pilot με την κλασική σχεδίαση Saint Exupéry

Ειδικές εκδόσεις προς τιμήν του συγγραφέα Antoine de Saint-Exupéry.

Το καντράν σε χρώμα ταμπά και το καφέ λουράκι από δέρμα μόσχου με λευκές διακοσμητικές ραφές, αποτελούν τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που κάνουν τις νέες ειδικές εκδόσεις που δημιούργησε η IWC Schaffhausen, προς τιμήν του συγγραφέα Antoine de Saint-Exupéry, να ξεχωρίζουν.  Δύο κλασικά ρολόγια από τη σειρά Pilot’s με την ξεχωριστή σχεδίαση των μοντέλων Saint Exupéry κυκλοφορούν για πρώτη φορά: Το Pilot’s Watch Chronograph και το Pilot’s Watch Mark XVIII. Ταυτόχρονα, η IWC αποκαλύπτει ένα νέο μοντέλο Pilot’s Watch Automatic 36 με καφέ καντράν.

Μετά την κυκλοφορία των νέων συλλογών Da Vinci και Ingenieur, η IWC Schaffhausen παρουσιάζει τις νέες καινοτομίες της οικογένειας ρολογιών Pilot’s. Το The Pilot’s Watch Chronograph Edition “Antoine de Saint Exupéry” με ένδειξη ημερομηνίας και ημέρας διαχειρίζεται με ακρίβεια απλές και αθροιστικές χρονομετρήσεις μέχρι και 12 ωρών. Το σύστημα αυτόματου κουρδίσματος δημιουργεί ένα απόθεμα ενέργειας 44 ωρών, παρέχοντας αυτονομία ακόμα και για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.  Οι αριθμοί και οι δείκτες του δομημένου καντράν περιλαμβάνουν φωσφορίζουσα επίστρωση, διασφαλίζοντας την αναγνωσιμότητα ακόμη και τη νύχτα. Το δεύτερο μοντέλο, Pilot’s Watch Mark XVIII Edition “Antoine de Saint Exupéry” φέρνει στην οικογένεια των Saint Exupéry ένα ακόμη μέλος, αυτή το φορά από τη σειρά Pilot’s Watch Mark XVIII.

Και τα δύο ρολόγια έρχονται με  καντράν στο χαρακτηριστικό χρώμα του ταμπά και περιλαμβάνουν λουράκι του Οίκου Santoni από καφέ δέρμα μόσχου και διακοσμητικές ραφές. Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τις κλασικές στολές που φορούσαν οι πιλότοι την εποχή του  Saint-Exupéry. Τα ρολόγια έχουν επίσης σκαλισμένο ένα αεροσκάφος Lightning P-38 στο πίσω μέρος της κάσας τους. Με το συγκεκριμένο αεροσκάφος ξεκίνησε ο Saint-Exupéry την αναγνωριστική πτήση από την οποία δεν επέστρεψε ποτέ.

Το Pilot’s Watch Automatic 36 σχεδιάστηκε ειδικά για γυναίκες καθώς και για λάτρεις των ρολογιών με λεπτούς καρπούς. Με κάσα διαμέτρου μόνο 36 χιλιοστών, αποτελεί το μικρότερο ρολόι στο portfolio της IWC. Τέλος, το Reference IW324009 είναι ένα καινούργιο μοντέλο με καφέ καντράν και καφέ λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Έτσι, η μίνι συλλογή περιλαμβάνει πλέον έξι κομψά και συμπαγή σπορ ρολόγια με τη χαρακτηριστική σχεδίαση της σειράς Pilot’s.

Και τα τρία ρολόγια ενσωματώνουν την δοκιμασμένη τεχνολογία που έχει αναπτύξει η IWC για τα ρολόγια Pilot’s: η μαλακή εσωτερική κάσα από σίδερο προστατεύει το μηχανισμό από την επίδραση των μαγνητικών πεδίων, ενώ το sapphire glass έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύεται από απότομες πτώσεις πίεσης στο cockpit του αεροπλάνου. Τα νέα μοντέλα διατίθενται από τις IWC boutiques καθώς και από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της εταιρείας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved