15 ταξιδιωτικοί προορισμοί για να βάλεις στη λίστα σου το 2018

Στυλό και χαρτί έχεις;

Αν σου αρέσουν τα ταξίδια, βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Αν έχεις χρόνο και χρήματα βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Το Business Insider έκανε μία έρευνα, ζητώντας από αξιόλογους και έμπειρους εμπειρογνώμονες να προτείνουν από έναν προορισμό τον οποίο όλοι πρέπει να επισκεφτούν το νέο έτος. Άνθρωποι που ασχολούνται με το Aribnb, ειδικοί του Lonely Planet, μέχρι και ανεξάρτητοι bloggers ή απλά «Backpacking Instagrammers», συμπεριλαμβανομένων και τριών εμπειρογνωμόνων οι οποίοι απλώς δεν μπορούσαν να επιλέξουν μόνο μία θέση, κατήρτισαν μία λίστα με σημεία στα οποία αξίζει να βρεθούμε μέσα στο 2018.

Προορισμοί, οι οποίοι αξίζουν και ξεχωρίζουν, είτε λόγω κάποιου φυσικού φαινομένου για, είτε λόγω του πολιτισμού τους, είτε απλά λόγω της φυσικής τους ομορφιάς.

Επειδή πάντα θέλουμε να βάζουμε και τη δική μας «πινελιά» σε οτιδήποτε κάνουμε και επειδή δεν θέλουμε να σε κουράσουμε, διαλέξαμε τους 15 προτεινόμενους (από τους 25) και στους παρουσιάζουμε.

Ταξίδεψε μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες τους κι αν έχεις τη δυνατότητα προσπάθησε να επισκεφτείς κάποιους απ’ αυτούς. Πήγαινε σε κανέναν και για εμάς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved