Ξενοδοχείο 5 εκατομμυρίων αστέρων στην Ισλανδία! Έμπαινες;

Για εκείνους που δεν θέλουν να περνούν τις διακοπές τους μέσα σε 4 τοίχους.

Πριν από κάνα μήνα περίπου είχε κάτσει ο δόλιος ο Χρήστος ο Μπαρούνης να επιχειρηματολογήσει για όλους εκείνους τους λόγους που σιχαίνεται το κάμπινγκ. Έπεσε κόσμος και κοσμάκης πάνω του για να τον φάει, αλλά αυτά τα πράγματα καλό είναι να μη γίνονται. Ο καθένας με τα γούστα του και σε αυτά δεν χωρούν ταξιδιωτικοί οπαδισμοί.

Επανερχόμαστε στο σήμερα και σας παρουσιάζουμε ένα θέμα που λογικά θα σας κατευνάσει. Κι αυτό διότι το πρότζεκτ που ακούει στο όνομα 5 Million Star Hotel, «πιάνει» τους κάμπερς και τους φυσιολάτρες που θέλουν να πάνε την εξόρμησή τους στο επόμενο επίπεδο.

source

Πρόκειται για ένα τουριστικό εγχείρημα, το οποίο έχει λάβει σάρκα και οστά στην Ισλανδία και συγκεκριμένα σε μια περιοχή που βρίσκεται περίπου μια ώρα απόσταση από το Ρέικιαβικ. Μικρές κατασκευές που μοιάζουν με φούσκες, ενοικιάζονται με τη βραδιά (έναντι 220€ περίπου) και φαντάζουν ιδανικές για όλους εκείνους που έχουν ως σκοπό ζωής να βιώσουν από κοντά το Βόρειο Σέλας χωρίς να αφήσουν τα κοκαλάκια τους στα παγωμένα δάση της Ισλανδίας.

Πάρε μια γεύση στις φωτογραφίες που ακολουθούν και ξεκίνα να καταστρώνεις τα σχέδιά σου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved