Τύφλα να 'χει το Game of Thrones. 

Jaw-dropping. Αυτό, δηλαδή, που το σαγόνι σου φτάνει μέχρι τα πατώματα επειδή είδες ή άκουσες κάτι εξαιρετικό. Είναι η καλύτερη έκφραση για να σε προετοιμάσουμε για το καταπληκτικό βίντεο που θα δεις, στο οποίο περνούν από μπροστά σου σε ανάλυση 4K μερικά από τα ομορφότερα κάστρα και παλάτια της Ευρώπης. 

Πορτογαλία, Σλοβενία, Αγγλία, Κροατία, Αυστρία, Ουκρανία, Γερμανία και Σκωτία (είμαστε υπεράνω και παραλείπουμε το γεγονός ότι άφησαν απ' έξω τις ομορφιές της Μονεμβασιάς και του Πλαταμώνα), είναι μερικά μόνο από τα μέρη που φιλοξενούν τις καταπληκτικές αυτές ανθρώπινες δημιουργίες και είναι δεδομένο πως το βίντεο αυτό -ναι, όντως, μοιάζει πολύ με εκείνα που βλέπεις να φιγουράρουν στις τηλεοράσεις πολλών δεκάδων ιντσών στους διαδρόμους μεγάλους πολυκαταστημάτων- θα σου φέρει μια τζούρα ανάμνησης από τα τεκταινόμενα στο Game of Thrones και θα ξυπνήσει μέσα σου παιδικές μνήμες από παραμύθια με δράκους, πριγκιπόπουλα κι αρχόντους. 

Ή, ακόμα καλύτερα, μπορεί να σε βάλει στο τριπάκι να κανονίσεις το επόμενό σου ταξίδι σε κάποιο από τα παραπάνω παραδείσια μέρη.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved