Θα έμενες εδώ φέτος το καλοκαίρι;

Τα Mannshausen Sea Cabins είναι αυστηρά για περιπετειώδεις τύπους.

Κακά τα ψέματα, καλοκαίρι χωρίς θάλασσα δεν γίνεται. Που καθόλου δεν μας χαλάει το βουνό, αλλά όσο να ‘ναι έχουμε τόσο απέραντο γαλάζιο σε αυτή τη χώρα που ανοίγει το μάτι σου. Αν λοιπόν είναι κάτι που μας ιντριγκάρει κάθε φορά, είναι ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας. Πάρε για παράδειγμα μέρη όπως η Σαμοθράκη. Η Ικαρία ή ακόμα και η Κεφαλονιά. Αν όμως θες να ξεφύγεις από την Ελλάδα, υπάρχει και αυτή η λύση.

m1 4

Τα Mannshausen Sea Cabins, είναι μία καλή αφορμή για να λατρέψεις την θάλασσα και να ποντάρεις τα λεφτά σου στη Νορβηγία. Πιο βόρεια από τους Starks και τους White Walkers, στην δυτική πλευρά της χώρας υπάρχει το Steigen, ένας μικρός δήμος που προσφέρει μοναδική Σκανδιναβική ομορφιά και συνδυάζει βουνό με θάλασσα.

m7 2

O καλύτερος τρόπος για να τα απολαύσεις, εκτός από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν βαρκάδες και αναρριχήσεις, είναι το να τα έχεις όλα στο πιάτο με το που ξυπνάς. Και κάπου εδώ έρχονται τα Mannshausen Sea Cabins, που είναι πολύ φθηνότερα απ’ όσα θα έδινες για ένα πενθήμερο στη Σαντορίνη. Όλα αυτά, με την Βίκινγκ κουλτούρα της περιοχής.

m8 3

Και ευκαιρία να ανοίξει και το μάτι σου σε άλλες πατρίδες σωστά; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved