Ο Sam Kolder είναι μόλις 21 αλλά έχει πιάσει το νόημα της ζωής

Και πολύ τον ζηλεύουμε τον μπαγάσα, η αλήθεια είναι.

Άκου εκεί 21 χρονών, ρε φίλε!  Κι όμως. Το τυπάκι από το Τορόντο με τους 453.000 followers στο Instagram μπορεί να περηφανεύεται πως μέσα σε μόλις δύο δεκαετίες έχει καταφέρει να ψιλοχορτάσει μία από τις βασικότερες στοχοθεσίες κάθε νορμάλ και σκεπτόμενου ανθρώπου: να ταξιδέψει ανελέητα. Βάλε στη σούμα ότι έχει καταφέρει να κάνει την ταύλα του επάγγελμα και θα καταλάβεις γιατί μιλάμε για μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου. 

O Sam Kolder, που λέτε, μέχρι πριν από μερικά χρόνια το μόνο που έκανε ήταν να ανεβάζει random βιντεάκια στο κανάλι του στο YouTube. Προφανώς έκανε καλή δουλίτσα για να τον τσακώσουν τα τσακάλια του Beautiful Destinantions, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής κοινότητας στα social media, με 13.5 εκατομμύρια ακόλουθους από 180 χώρες σε Instagram, Facebook και Snapchat. Αφού τον βρήκαν, λοιπόν, τον έβαλαν κάτω και του είπαν νέτα-σκέτα «έλα στη δούλεψή μας» κι εκείνος τους είπε «μα και μου και είμαι μικρός και δεν ξέρω» κι εκείνοι του απάντησαν «μικρός, ξεμικρός, το έχεις και σε θέλουμε» κι εκείνος μετά είπε διστακτικά «ναι» και κάπως έτσι συνεργάστηκαν δημιουργώντας περιεχόμενο να τρίβεις τα μάτια σου. 

Κάπως έτσι εξηγούνται οι περίπου 460.000 ακόλουθει που αριθμεί σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με κάμερες και φωτογραφικές στα χέρια, ταξιδεύει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης για να μας βγάζει από τον μικρόκοσμό μας γεμίζοντας τα μάτια μας με ιδιαίτερες εικόνες υψηλής αισθητικής κι αντίστοιχης έμπνευσης. Και το κάνει καλά. Πάρα πολύ καλά. 

Από εκεί και πέρα, μάθαμε ότι διατηρεί ένα δικό του brand και ότι γουστάρει skateboard, άλματα από γκρεμούς και τέτοια, γιατί προφανώς η καναδή μητέρα του δεν είναι από εκείνες που τον κυνηγούν από πίσω με μια ζακέτα στο χέρι. 

 

Yesterday I doubled a 70ft cliff in northern Ontario. Next stop 100ft ??? probably one of my favorite days this summer thanks to these amazing people! @peter_jev @magdakrupinska @delaney.jane @jbxcreative

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam kølder (@sam_kolder) στις

 

Χίλια μπράβο στον τσάκαλο κι αν εξαιρέσεις πως πολύ τον ζηλεύουμε, το λέμε μέσα από την καρδιά μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved