Φουσκωτή σκηνή για τους φανατικούς του κάμπινγκ

Όντως τώρα;

Μπορείς να είσαι νέοπας του κάμπινγκ ή πάλιουρας, σε κάθε περίπτωση πάντως το βασικό σου εργαλείο για να ζήσεις την εμπειρία είναι μία σκηνή. Ίσως έχεις προμηθευτεί μία φτηνή που θα σου βγάλει την ψυχή και θα ζεματιστείς στα Κουφονήσια ή λόγω εμπειρίας να έχεις δώσει κάτι παραπάνω για να μη σε φάει ο αέρας στην Αντίπαρο.

Έτσι ή αλλιώς ένα μικρό παίδεμα θα το φας ή το έχεις φάει ήδη. Γιατί πολλές φορές οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Το έδαφος σκληρό κι οι άνεμοι ισχυροί όταν πας να στήσεις, αν δεν φτάσεις μεταμεσονύχτιες ώρες στο κάμπινγκ και πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόχειρο σπιτάκι σου υπό το φως του φακού.

Όλα αυτά όμως μπορούν να λυθούν με τη νέα ευρεσιτεχνία που ακούει στο όνομα Lotus Air Bud που μπορεί να σου λύσει τα χέρια κανονικότατα. Απλά βάζεις τα καρφάκια και μετά τη φουσκώνεις. Για πέντε λεπτά. Ναι, τόσα απλά, λες και είναι σαμπρέλα θαλάσσης.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως λόγω τσουχτερής τιμής είναι ιδανική μόνο για χομπίστες. Όμως σκέψου από τι μπορεί να γλυτώσει: από γκρίνιες γιατί δεν στήνεις τη σκηνή σωστά, από γκρίνιες γιατί δε τη στήνεις γρήγορα, από την ατέλειωτη ταλαιπωρία όταν κάνεις island hoping και πρέπει κάθε μέρα να αλλάζεις μέρος, από μεταμεσονύχτιες επιχειρήσεις λες κι είσαι ο Μαγκάιβερ και από τόσα άλλα ευτράπελα όπως το να στήνεις με 12 μποφόρ στην Αστυπάλαια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved