Στη Βιέννη αδελφοί μου, στη Βιέννη!

20 φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ζωή στην αυστριακή πρωτεύουσα.  

Τοποθετημένη στην καρδιά της Ευρώπης και παρούσα στα της αριστοκρατικής ιστορίας της Γηραιάς Ηπείρου, η παραδουνάβια Βιέννη αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και για μία σειρά από λόγους: αρχιτεκτονική να την πιεις στο ποτήρι, ζηλευτό πολιτισμικό υπόβαθρο, σνιτσελάκι να γλύφεις τα δάχτυλά σου, σοκολάτα βιενουά σε κάποιο από τα ιστορικά της καφέ και γενικότερα όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν στις υψηλότερες θέσεις των λιστών εκείνων που κάθε χρόνο δείχνουν με το δάχτυλο τις πλέον βιώσιμες πόλεις παγκοσμίως. 

Προφανώς επηρεασμένος από όλα τα παραπάνω, ο Skander Khliff αποφάσισε να βγει με τη φωτογραφική του στους δρόμους της Αυστριακής πρωτεύουσας για να καταγράψει λεπτομέρειες από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της βιενέζικης καθημερινότητας, τους ίδιους της τους κατοίκους. 

Πολλές από τις φωτογραφίες του παίζουν σε black and white διάθεση, ωστόσο δεν λείπουν και οι έγχρωμες που δίνουν ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο κυρίαρχο θέμα. Πάρτε μια ιδέα στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί κι αν το δείγμα είναι τέτοιο που σας ικανοποιεί, μπορείτε να πέσετε με τα μούτρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved