Το Game of Islands μεταφέρει το GoT σε Αιγαίο και Ιόνιο

Μια νέα φεϊσμπουκική σελίδα ζητάει την προσοχή σου και την αξίζει.

Να 'ναι καλά ο τουρισμός που βοηθάει αυτήν εδώ τη χώρα να κρατάει τα προσχήματα στα χρόνια της κρίσης, καθώς στόματα και στοματάκια γεμίζουν στηριζόμενα στις επιμέρους ομορφιές που έχει να προσφέρει η Ελλάδα σε εγχώριους και ξένους τουρίστες.

Η εξωστρέφεια του τομέα αποτελούσε ανέκαθεν το μεγάλο του ατού και να που μόλις χτες πέσαμε σε μια πρωτοβουλία που έρχεται να την ενισχύσει με τον καλύτερο τρόπο. Και μάλιστα όχι από κάποιον θεσμικό φορέα. Αρκούν δυο νέοι, η Ελίνα Μακροδημήτρη (τη διάβαζες παλιότερα και στο Ratpack) και ο Δημήτρης Κανέλλης για να ιντριγκάρουν με τη φαντασία τους τα τουριστικά αντανακλαστικά εκείνων που σκέφτονται να περάσουν μέρος των διακοπών τους στη χώρα μας. 

Πώς;

Κάπως έτσι:

 

Το Game of Islands αποτελεί μια φρέσκια πρωτοβουλία η οποία ουσιαστικά μεταφέρει το σκηνικό του Game of Thrones στο Αιγαίο και στο Ιόνιο. Εκεί όπου τα ελληνικά νησιά, ομαδοποιημένα γεωγραφικά, συγκροτούν τους δικούς τους Οίκους, με τα δικά τους οικόσημα και τη δική τους ιστορία που θα ξετυλίγεται με τον καιρό μέσα από πρωτότυπα κι ευφάνταστα εικαστικά.  "Crete's Landing", "House of Heptanese, "House of Sporades", "House of Dodecanese", "House of Cyclades, "House of North Aegean" και δεν συμμαζεύεται...

 

Το κόνσεπτ, ναι μεν κάνει τα πρώτα του βήματα, ωστόσο είναι βέβαιο πως σύντομα θα «κυκλοφορήσει» στην ιντερνετική πιάτσα και δη σε αυτήν που ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα. Δεδομένα, το πολυάριθμο κοινό που διψάει για τις δολοπλοκίες του Γουέστερος, θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις με τα ελληνικά νησιά και γιατί όχι να τα επισκεφθεί έχοντας κατά νου πως θα συναντήσει τοπία εφάμιλλης ομορφιάς με εκείνα της σειράς.

Αφού τιμήσετε με το λάικ σας την όμορφη αυτή φεϊσμπουκική προσπάθεια, πάρτε μια τζούρα από το υλικό που μας έχει χαρίσει μέχρι στιγμής.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved