Όχι που δεν θα περνούσαν κι από τα μέρη μας...

Προφανώς για να το κάνουν, τους παίρνει. Οικονομικά, από ευχέρεια χρόνου και από κάθε άλλη άποψη. Αυτό, όμως, που διαθέτει ο Stan Chang, o οποίος πήρε σύζυγο και γιο και αποφάσισε να ταξιδέψει από την μακρινή Ταϊβάν στην Ευρώπη και να εξερευνήσει την τελευταία σπιθαμή-σπιθαμή, προϋποθέτει κάτι περισσότερο από χρήμα και χρόνο: λέγεται τσαγανό και διάθεση να εκπληρώσεις στο μέγιστο βαθμό το carpe diem. 

Με δύο κάμερες και με μπόλικη διάθεση για οδηγό, ξεκίνησαν να καταγράφουν τις εικόνες από όλα όσα συνάντησαν. Μέσα στα 2 χρόνια που κράτησε το ταξίδι τους και ύστερα από 60 πτήσεις συνολικά (πέρασαν από την Αθήνα και την Σαντορίνη), κατάφεραν να συγκεντρώσουν υλικό 20 terabytes (1000 timelapse videos, περισσότερες από 200.000 φωτογραφίες) μέρος του οποίου μας το προσφέρουν μέσα από το συγκεκριμένο time lapse που ανοίγει -αν μη τι άλλο- την ταξιδιωτική μας λιγούρα. 

«Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε την ανάγκη να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι για να καταλάβουμε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος». Με τα λόγια του Stan για οδηγό και με το βιντεάκι του ως δόλωμα, συνεχίζουμε να κάνουμε ότι κάναμε, έχοντας το μυαλό μας ανοιχτό για την έμπνευση που θα μας οδηγήσει στο επόμενό μας ταξίδι. 

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved