Πάσχα σε φάρμα να ηρεμήσει το κεφάλι σου

Ένα εξοχικό στην Ιμπίθα, τι σας ζητάμε;

Το ξέρουμε πως όταν λέμε την λέξη «Πάσχα» το μυαλό σου πάει στο Ναύπλιο, τις Σπέτσες και την Κέρκυρα, αλλά να γνωρίζεις πως υπάρχει πάντα και το εξωτερικό. Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά για εμάς διακοπές σημαίνει να ηρεμεί το κεφάλι. Να αποφορτιστείς από τους αδυσώπητους ρυθμούς της πόλης, να τα γράψεις όλα εκεί που δεν πιάνει η μελάνη και να απολαύσεις ξεκούραση και ύπνο.

Μπορεί να έχουμε συνδέσει την Ίμπιζα με αχαλίνωτα πάρτι και χορεύτριες με μικροσκοπικά μπικίνι, αλλά αυτή είναι η χαλαρή πλευρά του νησιού. Η πλευρά που προστάζει άραγμα. Σε αυτή εδώ την πολυτελή φάρμα που ακούει στο όνομα Granja Ibiza. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 9 ζευγάρια, και προσφέρει εμπειρίες βασισμένες στις μεγάλες αρετές της εξοχής. Καθαρός αέρας, μυρωδιά θάλασσας από την Μεσόγειο και ένα νεωτεριστικό κτίριο με προχωρημένη αρχιτεκτονική, που ξεχωρίζει τόσο για τον κάθε εσωτερικό χώρο ξεχωριστά, όσο και για τον lounge εξωτερικό χώρο σε συνδυασμό με τον ιδιωτικό κήπο. Αν δεν διαβάσεις το βιβλίο σου στον  κήπο ή δεν αράξεις στις αιώρες ακούγοντας κλασσική μουσική, θα μπορέσεις να απολαύσεις έναν περίπατο στο δάσος ή να φας φρέσκα φρούτα με θέα την Μεσόγειο.

Και όσο τρελό και αν ακουστεί, παίζει να σου κοστίσει τα ίδια λεφτά με μία πολυτελή διαμονή στην Κέρκυρα. Μήπως να το σκεφτείς καλύτερα; Και μην σκέφτεσαι το Πάσχα. Αρνάκι τρως και στα Βλάχικα…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved