Τροχόσπιτα-ονείρωξη για κάθε αληθινό camper

ΚΑΜΙΑ σουίτα ξενοδοδοχείου.

Ομολογουμένως, ο Έλληνας έχει μία στάνταρ συνταγή στο μυαλό του όσον αφορά το camping: φωτιά, υπνόσακος, σκηνή και καληνύχτα σας. Το less is more ήταν πάντα το ιδανικό για τον Έλληνα camper. Υπάρχει όμως και αυτή η συνταγή. Που λέει ότι ακόμη και ένα τροχόσπιτο, μπορεί να συναγωνιστεί και την πιο ακριβή σουίτα ξενοδοχείου - ειδικά τώρα που πλησιάζει τριήμερο.

camp4

Το Autocamp έβαλε στο παιχνίδι την Airstream, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Αμερική και στρατολόγησε και τον διάσημο αρχιτέκτονα και designer, Dan Weber, να δώσει το κάτι παραπάνω στη βαρετή νοοτροπία του τροχόσπιτου. Τα 24 τρέιλερ που προσφέρει προς ενοικίαση  το Autocamp στους ενδιαφερόμενους, συνοδεύονται και από επιπλέον αξεσουάρ, όπως τέντες, καρέκλες και ό,τι άλλο μπορεί να κάνει το camping σου πιο εύκολο – συν ότι τα τροχόσπιτα  είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

camp2

Τα άσχημα νέα είναι πως το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι οφθαλμόλουτρο. Τα τροχόσπιτα του Autocamp είναι διαθέσιμα μόνο στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Redwood (σ.σ.: το θυμάσαι από το Sons of Anarchy;) και την Santa Barbara. Μάλιστα οι τύποι που το τρέχουν, έχουν κάνει και άριστη επιλογή στην τοποθεσία μιας και οι θαμώνες τα βλέπουν όλα πράσινα.

camp2

Ναι ρε, ζηλεύουμε κάργα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved