Το Yunak Evleri στην Καππαδοκία είναι βγαλμένο από παραμύθι. 

Όσον αφορά τον τουρισμό στην γειτονική Τουρκία, υπάρχουν κάποιες πολύ στάνταρ επιλογές στο κομμάτι των επιλογών. Όπως το «μικρό Παρίσι της Ανατολής» όπως θέλουν να λένε κάποιοι για την Κωνσταντινούπολη, ή για τα γραφικά παράλια της  Σμύρνης. Προτού κλείσεις ξενοδοχείο με θέα την Άγια Σοφία -και αν πάντα ήθελες να επισκεφθείς την ξεχασμένη γη της Καππαδοκίας- πρέπει να γνωρίσεις το Yunak Evleri. Ένα ξενοδοχείο για όσους αγαπούν την άνεση σε συνδυασμό με την αισθητική.

yunak evleri 4

Το ξενοδοχείο, που είναι κτισμένο μέσα στο βράχια, προσφέρει 40 δωμάτια για τους επισκέπτες, εκ των οποίων τα 15 είναι σουίτες και τα 3 deluxe δίκλινα. Εκτός από τις στάνταρ υπηρεσίες, κάθε δωμάτιο έχει το δικό του προσωπικό χώρο για υδρομασάζ ή χαμάμ, αναλόγως με την επιλογή των πελατών. Και με μία μικρή ματιά, φαίνεται σαν ένα μικρό παλάτι.

yunak evleri 2

yunak evleri 3

Η Καππαδοκία δεν είναι τόσο μακριά όσο θα περίμενες. Υπάρχουν καθημερινές πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη με την απόσταση να μην ξεπερνά την μισή ώρα. Οπότε το λες και ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τους εξωτικούς προορισμούς, αλλά δεν τα πάνε  καλά με τα πολύωρα ταξίδια. 

Οπότε καλή η Ρώμη, αλλά και η Ανατολή έχει την δική της αίγλη. Σωστά;

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved