Η ζυγαριά που θα σε έχει πιο κοντά κι από personal trainer

Ποτέ ξανά αραχνιασμένη κάτω από το κρεβάτι.

Τα πράγματα είναι απλά: Δεν μιλάμε για μια όποια κι όποια ζυγαριά. Ξέρεις, από εκείνες που τις σπρώχνεις κάτω από το κρεβάτι σου και την αφήνεις μέχρι να στήσουν πάνω της παροικία οι αράχνες. Η Body Scale από την εταιρεία Withings είναι ουσιαστικά ένας μίνι personal trainer που θα εκτιμάς, θα ΣΕΒΕΣΑΙ και θα ακολουθείς όλα όσα έχει να σου πει με θρησκευτική ευλάβεια. 

MTQ0MDk2NDA0NTczMjY3MjI41

 

Γιατί, ΟΚ, το να σου αναφέρει κάθε πρωί με απόλυτη ακρίβεια τα κιλά σου, δεν το λες και πρωτότυπο. Έλα όμως που πέρα από τα προφανή η συγκεκριμένη ζυγαριά σε ενημερώνει και για επιπρόσθετα στοιχεία όπως το σωματικό λίπος ή η μυική και οστική σου μάζα. Βάλε στην εξίσωση και τη δυνατότητα ότι συνδέεται με smartphone όπου μέσα από μια ειδική εφαρμογή θα μπορεί να ελέγχει τις διατροφικές σου συνήθειες και να σε επαναφέρει στο σωστό δρόμο θέτοντάς σου διαρκώς νέους στόχους ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεσαι. 

MTQ0MDk2NDA5NjczNTQwODky1

Αν δεν έχεις πειστεί ακόμη, τα λιγότερα από 90 ευρώ που χρειάζονται για να την αποκτήσεις, ίσως να αρκούν ως ένα έξτρα επιχείρημα.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved