Ποτέ πριν 3,5 χιλιοστά δεν ήταν τόσο καθοριστικά για την επιχείρησή σου

Ένα τεχνολογικό έργο τέχνης πάει τις επαγγελματικές οθόνες ένα βήμα μπροστά.

Τις προάλλες σκεφτόμουν με πόσες οθόνες έρχομαι καθημερινά σε επαφή. Ο αριθμός ήταν εντυπωσιακά μεγάλος. Μόνο στο αυτοκίνητο έχεις να κουμαντάρεις δύο-τρεις. Αλλά και πέρα από το αυτοκίνητο, αν τα βάλεις κάτω θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι λίγες:  smartphone, tablet, atm, υπολογιστής  –για να μείνω στα πιο απλά.

Οι οθόνες πια είναι στην καθημερινότητα μας, σε κάθε μας βήμα και έχουν ξεπεράσει προ πολλού το status του υλικού μέσου που απλώς μεταφέρει ένα μήνυμα, ειδικά αν μιλάμε για έναν επαγγελματικό χώρο. Προσωπικά, μια όμορφη και τεχνολογικά άρτια οθόνη μου φτιάχνει τη διάθεση όταν βρίσκομαι σε έναν επαγγελματικό χώρο, είτε πρόκειται για ένα κατάστημα ρούχων είτε για ένα εστιατόριο είτε για μια γκαλερί -για να μην αναφέρω τη συντροφιά που μου κρατάνε κατά τη διάρκεια της άχαρης αναμονής στα αεροδρόμια.

Όλα αυτά χρειάστηκε να τα αναθεωρήσω όταν τις προάλλες το βλέμμα μου διασταυρώθηκε στη βιτρίνα ενός καταστήματος με τη νέα 55 ιντσών LG OLED Wallpaper. Και αναθεώρησα γιατί από την πρώτη στιγμή η εμπειρία που βίωσα με έκανε να καταλάβω ότι η LG πήγε το θέμα επαγγελματική οθόνη σε εντελώς άλλο επίπεδο. Στην πραγματικότητα, δεν μιλάμε απλώς για μία οθόνη, αλλά για έναν ονειρεμένο συνδυασμό κομψού σχεδιασμού με πρωτοποριακή τεχνολογία.

Feature 10Contrast232

Μου έκανε τόσο πολύ εντύπωση που όταν βρέθηκα στο ταμείο να πληρώσω δεν δίστασα να μάθω περισσότερα για αυτή από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Έμαθα λοιπόν, ότι έχει πάχος μόλις 3,5 χιλιοστά, δηλαδή όσο ένα φύλλο χαρτί, ενώ αξιοποιεί απόλυτα την OLED τεχνολογία. Με αυτό τον τρόπο, η LG προσφέρει την απόλυτη συσκευή για την κατασκευή εντυπωσιακών digital signage εγκαταστάσεων, καθώς αποτυπώνει εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας με ολοζώντανα χρώματα, προσφέροντας μια μοναδική, καθηλωτική εμπειρία προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων και περιεχομένου. Έμαθα όμως κι άλλα: Χάρη στην τεχνολογία OLED αποδίδει το «απόλυτο μαύρο» και μια καταπληκτική αντίθεση για πιο ευκρινείς και πιο ρεαλιστικές εικόνες, θέτοντας νέα όρια στην επαγγελματική κατηγορία.

Θαρρώ ότι είναι περιττό να αναφέρω πόσο σημαντικά είναι αυτά για μία επιχείρηση. Πόσο πολύ βελτιώνουν τη συνολική αισθητική του χώρου, βασική παράμερος για την εικόνα πολλών επιχειρήσεων, και πόσο δραστικά συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της αναγνωρισιμότητας τους.

Και την περίπτωση ακόμα που κάποιος επαγγελματίας αισθάνεται «πελαγωμένος» με όλα αυτά, η LG του προσφέρει ολοκληρωμένες και σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, πλήρως εξειδικευμένες και συμβατές με τις ιδιαίτερες ανάγκες και χαρακτηριστικά του δικού του επαγγελματικού χώρου. Και όλα αυτά, απέχουν μόλις ένα κλικ, αρκεί να μπει εδώ ή να κατεβάσει την εφαρμογή εφαρμογή «LG C–Display Customer», διαθέσιμη στο Google App Store.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved